Pomen Marinku Rokviću
Scandal

15 Decembra, 2021 11:23

Niko sa ESTRADE nije došao na POMEN Marinku Rokviću! Vanbračni sin doputovao iz Kanade!

Danas je održan pomen Marinku Rokviću koji je ć preminuo je pre 40 dana, nakon što je izgubio borbu s rakom pankreasa u 68. godini. Na groblju se okupila njegova porodica i najbliži, međutim niko sa estrade se nije pojavio.

Održan pomen Marinku Rokviću!

Marinko je sahranjen na Novom bežanijskom groblju, a njegova udovica Slavica donela je kale i poljubila grob. Tu su i njegova dva sina Marko i Nikola, kao i vanbračni sin Dario.

Dario je prvi put otvorio dušu o pokojnom ocu.

Pomen marinku rokviću

ATA Images

Juče sam došao, biću 10 dana. Pamtim kakav je dobar čovek bio, ostavio je primer na nas, ostavio je pesme i uspomene. Omiljena pesma mi je „Zavela me svetla velikoga grada“. Sada sam kod Marka, biću i kod Nikole, držimo se zajedno još otkako smo deca bili – pričao je on za Kurir.

Rokvićev kum nije mogao da dođe sebi, pa se rasplakao još na početku pomena. U jednom trenutku Slavica je morala da mu donese vodu, pa je seo na klupu kako bi se oporavio. Među prisutnima je i Boško Đurovski, bivši fudbaler. Udovica Slavica sve vreme je lila suze nad Marinkovim grobom, kao i njen sin Nikola.

Pomen marinku rokviću

ATA images

Što se tiče njegove bolesti, nije imao nikakve simptome. Sasvim slučajno je otišao u bolnicu s našim bratom iz Nemačke, koji je ovde došao da se prekontroliše. Tada mu je otkrivena bolest ali, nažalost, bila je već u odmaklom stadijumu. Na skeneru nije izgledalo da je toliko strašno, ali kada je urađen rez, lekari su videli da je već otišlo sve predaleko. Čudesno dugo je izdržao, jer je to bolest koja odnosi život za nekoliko meseci. On je uspeo godinu dana da poživi – rekao je nedavno Nikola Rokvić.

FOTO: ATA IMAGES