merima njegomir
Scandal

December 4, 2021 16:00

By

JEZIVO OTKRIĆE: Marinko i Merima KRILI strašne tajne!

Tajne ih u grob oterale!

Kako SCANDAL! saznaje, Merima Njegomir i Marinko Rokvić krili su strašne tajne, a to ih je u grob oteralo! Naime, svi koji obole od kancera pankreasa vuku neku traumu iz rane mladosti ili detinjstva i to se kasnije kroz stres odrazi na njihovo zdravlje, a tako je i bilo i sa Merimom i Marinkom.

Mučili se kroz život!

Merima-Njegomir

Merimu je kada je imala samo 14 godina napustila majka. Odrasla je sama s ocem, mučila se kroz život bez majčine podrške i to joj je mnogo falilo. Umrla je, a ostala željna majke. Kasnije je rodila četvoro dece, dosta je radila, na estradi se suočavala s mnogim nepravdama, ali je sve to nekakko nosila ponosno i stoički na svojim nogama. Nikada nije dozvolila da iko primeti koliko joj je teško– priča nam izvor i dodaje

 

– Marinko se takođe napatio. Ima tog vanbračnog sina, on je njega priznao, nije bilo problema s tim, međutim, ipak je bio šok. Takođe, mnogo ga je bolela smrt oca koji je stradao tokom rata u Bosni, tu nepravdu nikad nije prihvatio, niti je mogao da se pomiri s tim i to su traume i kod njega i kod Merime koje su uzele maha. Na kraju im se sve odrazilo na zdravlje. U želji da što manje opterećuju porodice, sve su nosili na svojim plećima i, nažalost, oboje preminuli od iste opake bolesti– zaključio je za SCANDAL! naš izvor.

marinkove poslednje reči

Pročitajte: POSLEDNJE reči Marinka Rokvića njegovim sinovima!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/ SCANDAL

FOTO: DRAGAN GAJIĆ