Star

December 12, 2021 12:01

By

Nikoli Grujiću žena ne da razvod, otkrivamo zašto!

Iako je, nakon što je videla kako se njen muž Nikola Grujić i Mima Šarac ljube, odlučila da stavi tačku na brak, pevačeva žena Ljilja se ipak predomislila.

Nikoli Grujiću žena ne da razvod! Mima izvisila!

Kako saznajemo, ona je odlučila da ipak sačeka muža iz rijalitija i sa njim porazgovara o svemu. Ljilja je bila i tužna i besna kada je videla da se njen muž ljubi sa Mimom. Međutim, nju su njegovi prijatelji, ali i njeni nagovorili da ne reaguje burno i da treba da shvati da je tamo zatvoren prostor, kao i da se ljudi pogube. Ubeđuju je da on sigurno neće da oženi Mimu, ali i da se zbog takvih devojaka ne prekida brak preko noći.

Filipu GrujIću žena ne da razvod

Objasnili su joj da on treba da ostane do kraja i da mora da ima neku priču. Što duže ostane, to će više para da zaradi. Ljilja je razmislila i rešila da sačeka da Nikola izađe i da sa njim razgovara. Ako se on pokaje, velike su šanse da ostanu u braku, uprkos javnoj prevari – kaže nam izvor blizak Grujinoj ženi, a ona je donekle potvrdila ove navode.
Sačekaću da Nikola izađe pa ćemo da popričamo u četiri zida. Pratim šta se dešava, ali mi imamo decu i treba da razgovaramo o svemu – rekla je Ljilja.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ