Scandal

13 Juna, 2021 15:00

Novak BESAN na Jelenu! Evo kako ga je IZLUDELA!

Kako SCANDAL! saznaje, Novak Đoković mnogo je besan na Jelenu! Naime, strašno joj zamera zato što sve češće daje intervjue u kojima priča i o njemu! To mu, u stvari, ne smeta toliko, koliko ludi što se ona otvoreno žali i priča javno kao da se jada prijateljicama!

Novaku smetaju Jelenine izjave!

Naime, Nole smatra da je to nepotrebno i suvišno i da nema potrebe da ona bude redovno u medijima, a koliko je pod tenzijom i pritiskom dokazuje i situacija od prošle nedelje kada je opsovao navijače koji su mu dobacivali tokom meča u Parizu! Po prvi put u istoriji karijere sočno je opsovao jednog hejtera sa tribine: j*bem li ti majku u p**ku, što inače nije njegov manir, ali kako je nervozan i besan između ostalog i zbog supruge, malo mu fali da eksplodira!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Naime, kad god je on trebalo da servira, jedan momak sa tribina stadiona Suzan Lenglen nešto mu je dobacivao. Isprva Nole nije hteo da reaguje, ali u četvrtom gemu trećeg seta mu je pukao film. Prišao je glavnom arbitru susreta Renou Lihtenštajnu i prvo mu pokazao deo tribina iz kog je dolazilo ometanje. Svaki put to radi, svaki! Hoćeš li da uradiš nešto, kada ćeš da reaguješ, pitao je Nole arbitra, a ovaj je samo slegao ramenima i zamolio publiku da se ponaša pristojnije. Potom je Nole, vraćajući se da servira, sočno opsovao u tom pravcu publike: J**em ti mamu u p**ku, što se jasno moglo pročitati s njegovih usana!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

U poslednje vreme Jelenu sve češće zovu da gostuje na televizijama i ona se rado odaziva, međutim, Novak se buni, to mu baš smeta i zbog toga je danima na ivici živaca – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Kap koja je prelila čašu bila je njena izjava da je Nole istorijska ličnost. To ga je baš iznerviralo, pa joj je rekao da više ništa ne izjavljuje o njemu u tom smislu jer on sebe ne gleda na taj način i onda mu je neugodno. Posebno se pobunio jer se sada time bavi, a treba da se fokusira na mečeve na Rolan Garosu koji trenutno igra u Parizu. Zato je i tamo pukao i vikao na sudije. Još je sočno psovao, a to nikako ne liči na njega – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ