Star

5 Maja, 2021 17:00

NOVI MOMENTI! Mira Antonović PRETI Nadi: „HAOS će biti kad OTKRIJEM šta si sve radila s Miroslavom!“

Nada Topčagić nema mira od kada je javno rekla da je sigurna kako Miroslav Ilić nije Devinov otac, te da joj nije jasno šta Mira Antonović hoće i dokle misli da se sudi bez osnova!

Nada u strahu pobegla iz Beograda!

Naime, Mira joj je zapretila da će javno otkriti sve Nadine tajne i orgije koje je imala u mladosti ako ne demantuje svoje izjave, pa je Topčagićevu uhvatila frka! Pevačica i Miroslav su pre 40 godina išli zajedno na turneje, pa je on tada pričao Mirjani dok su bili u vezi šta se sve dešavalo po hotelskim sobama i kako su pevači ludovali.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Topcagic (@topcagicnada)

Ja vas molim da me više ne uznemiravate. Ja sam trenutno na Tari uživam i ne želim da mi bilo šta kvari ovaj mir. Uskoro idem i u Crnu Goru, putovanja i planovi su preda mnom. Ne želim da se oglašavam neko vreme – rekla je ljutito Nada za Star i spustila slušalicu, međutim, šuška se da je doživela pakao, jer joj je Mira Antonović iz Amerike poručila da će otkriti sve pikanterije o njoj i Miroslavu sa turneja.

Takva je Nada, trtlja, trtlja, pa joj posle bude đavo kriv. Nije joj dobro od kada joj je Mira zapretila da će svakakve pikanterije otkriti o njoj. Znate šta, ona je žena u godinama i šta god da je radila u mladosti, stvarno joj sad ne treba to. Zato je i odlučila javno da se izvini Miri. Iz stana nije izlazila danima. Imaće mir bar neko vreme dok se situacija malo ne stiša – otkrila je za Star Nadina prijateljica

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ