Novogodišnja dekoracija Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

December 15, 2023 20:43

By

Karleušin dom spreman za praznike koje Duško neće provesti s njom: Ne prašta mi što je ispao rogonja (foto)

Novogodišnja dekoracija Jelene Karleuše skupo je plaćena

Kada su u pitanju praznici Jelena Karleuša je neko ko uživa u pripremanju istih, ne, ona ne kuva sarmu i ne peče kolače, ali je zadužena za ono što verovatno radi bolje od svih – pobrinula se za dekoraciju doma. Novogodišnja dekoracija Jelene Karleuše i ove godine oduševiće sve.

Novogodišnja dekoracija Jelene Karleuše svet portal svet

ATA images

– Nemam nikakv osećaj da se bliži Nova godina, imam osećaj da je neki mart. To me nije sprečilo da sredim praznično obe kuće (u drugož živi Alfa, to je ona veća i lepša) i da potrošim nepotrebno puno para zbog čega se sad nerviram kao i svake godine. Sve u svemu, praznici nam stižu – napisala je Jelena uz snimak jelki.

Pročitajte Razglednica iz Istanbula – Duško Tošić uživa pored ove mačke, dok Karleuši društvo pravi ON 

Novogodišnja dekoracija Jelene Karleuše je spremna, ali je još uvek neizvesno da li će ih pevačicin suprug Duško provesti u njihovom domu, jer joj, kako JK tvrdi, još uvek nije oprostio.

Novogodišnja dekoracija Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

– Različiti smo, ja sam Dušku oprostila sve što je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može, ima takvih ljudi, jednostavno tu medijsku bruku gde je on predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi mogao… – ispričala je ona u podkastu za “InformerTV”.

Pročitajte Novogodišnja dekoracija Jelene Karleuše – Od kuće i dvorišta napravila bajku

I pored svega toga, Jelena otkriva da i dalje voli Duška.

– Ne mogu da ne volim Duška, zato što je on otac moje dece i voleću ga zavuek. Smatram da je Duško najlepši muškarac u mom životu i otac moje dece. Ja bih život dala za njega sigurno, kada bi neko krenuo na Duška ja bih na metak stala, ne na metak krenula bih na desetoricu – otkrila je Jelena za Telegraf.

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: INSTAGRAM