Mariji Kulić pozlilo
Star

18 Septembra, 2020 22:00

O njima se priča! Marija pred Zadrugu TUŽILA Mišelovu majku!

Saga oko Miljane i Mišela nikako da se stiša, a sada su isplivali i novi detalji do kojih je STAR došao! Iako Marija Kulić o tome ništa nije htela da priča, ona je sa svojim advokatom pred Zadrugu spremila tužbu za Mišela i njegovu majku Hanu Gvozdenović za koju tvrdi da je tukla Miljanu!

Svako priča svoju priču!

Naime, Mišelova majka je gostovala na Pinku i ona tvrdi da je Miljana nju tukla i da za to postoje dokazi u policiji u Čačku, dok Marija i Miljanu pričaju drugu priču! Kako STAR saznaje, kada je Marija čula da će Mišel ući u Zadrugu, poručila je svom advokatu da odmah podnese tužbu u slučaju da neko od Mišelove porodice počne da pljuje po njima i da iznosi neistine.

Miljana se tek nedavno požalila majci da ju je Mišelova majka udarila, i kako je rekla, nije smela ranije da im to saopšti kako ne bi ona i Siniša napravili lom. Čak je i Hana potvrdila da joj je Marija poručila da će se videti na sudu!

„Roditelji su je podržavali, nisu marili za to što ju je policija hapsila. Ja sam pozvala taj neki broj, rekla sam Mariji da želim da pričam sa njom kao majka sa majkom, a ona je meni rekla da ćemo se videti na sudu! Za sve što pričam u policiji postoje dokazi crno na belo, a imam i kamere koje snimaju i sve su zabeležile. Marija laže da je nju vodila na psihijatriju u Čačak, nju je na to odeljenje odvela policija, jer je i njih i nas vređala. Kada su je privodili, pravila je haos i onda su pozvali Hitnu pomoć, pa su je oni smestili na psihijatriju. Marija i Siniša nisu prstom mrdali!”, rekla je Mišelova majka!

Znajući Mariju Kulić, ona će se sigurno revanširati porodici Gvozdenović, a njen muž Siniša se već čuo sa advokatom da sprovede Marijine reči u delo.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: ATA IMAGES