Objava Milene Popović
Svet

August 25, 2023 15:45

By

Objava Milene Popović onima koji se raduju požaru u njenom stanu: Evo šta je Jurićeva draga svima poručila

Objava Milene Popović onima koji se raduju požaru

Mileni Popović, državnoj sekretarki u Ministarstvu turizma i omladine, pre nekoliko dana izgoreo je stan na Banovom brdu.

Naime, Milena Popović je ubrzo nakon incidenta pokazala pogrdne komentare koje dobija na mrežama, a sada se oglasila na svom Fejsbuk nalogu gde se obratila svim ljudima koji su joj pružili podršku u teškim trenucima za njenu porodicu.

Objava Milene Popović

– Idemo dalje. Ogromnu ljubav šaljem ljudima koji su ovih dana uz nas, a još veću onima koji nisu i koji se raduju zbog onoga što nam se desilo, njima je ljubav potrebna da ih izleči – napisala je Milena Popović na svom Fejsbuk nalogu. Podsetimo, komšije Milene Popović su inače za “Blic” ispričale da nisu ni osetile da se nešto dešava, i dodaju da bi pozvali vatrogasce da su znali.

– Nismo ludi, pozvali bismo vatrogasce da smo išta osetili. Ne bismo ugrožavali našu bezbednost – rekli su oni.

Nakon što je ranije stigla u Beograd i na lice mesta, Milena je rekla da je stan potpuno izgoreo.

– Niko me nije zvao niti obavestio da se nešto dešava. Niko nije javio ni iz komšiluka – rekla je ona.

– Nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Čekamo policiju pa ćemo da vidimo šta dalje da radimo. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem – kazala je Milena Popović na dan požara za domaće medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: Puls Online

FOTO: Instagram