VERICA RAKOČEVIĆ
Svet

5 Februar, 2022 10:46

OD PORUKE NA FEJSBUKU SVE POČELO! Verica Rakočević priznala: „Tretirala sam Veljka kao dete!

Venčanje modne kreatorke Verice Rakočević i njenog 35 godina, mlađeg supruga, Veljka Kuzmančevića te 2013. godine ni po čemu nije bilo standardno. Mediji su tada danima brujali samo o njima, a imajući u vidu da je razlika u godinama između njih velika, mnogi su im predviđali brodolom, koji su oni demantovali na najbolji mogući način, tako što su ostali zajedno i dan danas se jednako vole i kao i na samom početku.

muž verice rakočević

RAJKO RISTIĆ

‒ Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predožio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo ‒ otkrila je ,modna kreatorka svojevremeno u emisiji „Venčanje od A do Da“ malo poznat podatak kako je započela njena romansa sa sadašnjim suprugom.

Pročitajte: Verica Rakočević priznala kako će ostaviti muža! “Nisam zaljubljena u njega!”

Prvi susret sa Veljkom, bio je prosečan, sudeći po reakciji modne kreatorke, nije bio, kako je istakla, „vau“. Nije bilo varnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)


‒ Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku – rekla je Verica.

Zatim odlaze na sedmodnevni odmor na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, ispostavio se kao presudan. U Beograd su se vratili svesni da jedno bez drugog ne mogu.

‒ Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da“. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to – izjavila je Veerica, i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Venčanje nije bilo klasično, ali od njih se to nije ni očekivalo.

‒ U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite.

Mlada je nosila kratku belu venčanicu kreaciju Vivijen Vestvud, i crne čizme do kolena. Kao bidermajer poslužio je buket suncokreta. Mladoženja je imao elegantan „Armani“ sako i jedan neobičan detalj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Detalji venčanja Verice i Veljka!

‒ Tada je imao kratku kosu, koju nije voleo, pa je stalno nosio kapu ‒ prisetila se Verica, koja je udajom uzela prezime Kuzmančević

Kako bi se sakrili od paparaca, na slavlje su pristigli brodićem.

‒ Nije mi bilo jasno kako novinari znaju da se udajem sve dok mi jedna poznanica nije priznala da su to čuli od Džeja, koji je negde uz put rekao da sam ga zvala na svadbu. (smeh)

Za muziku su bili zaduženi tamburaši, ali i orkestar koji je Veljko doveo iz Beča, ali uz mikrofon su bile i mnoge zvanice: Leontina, Tijana Dapčević, čak i sestre Mićalović, Boba i Dragana, kojima je Verica tetka.

‒ Atmosfera je bila fenomenalna. Svi su pevali i igrali, plašila sam se da splav ne potone. Ostali smo do ranih jutarnjih sati. Niko nije verovao da ću se stvarno udati, jer sam dve decenije ponavljala „nikad više“. Ali, nikad ne reci nikad ‒ poruka je Verice Rakočević koja se na ličnom primeru uverila u istinitost izreke treća sreća!

Pročitajte: IZGLEDA KAO STUDENT BEZ PARA! SAŠA VIDIĆ OPLEO PO PEVAČU!

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA/IMAGES