Odluka Suzane Jovanović
Svet

October 26, 2023 13:00

By

Drastična odluka Suzane Jovanović koštala je karijere: Sašina čarobna reč nije pomogla da pevačica promeni stav

Odluka Suzane Jovanović donesena je pre mnogo godina

Pevačica Suzana Jovanović u jednom trenutku svoju karijeru stavila je u drugi plan, a sada je progovorila o povlačenju tada i istakla da ju je suprugo Saša Popović podržao u toj odluci.

Odluka Suzane Jovanović

Ata images

Odluka Suzane Jovanović koštala ju je karijere

Suzana kaže da je 1999. godina za nju bila radna i da tada imala posla možda najviše u karijeri. Tada je ostala u drugom stanju i onda je odlučila da napravi pauzu.

Pročitajte Suzana Jovanović nije srećna žena, Saša ju je spakovao u kuću, tvrdi Popovićev bivši saradnik

– Tada mi je Saša zajedno sa Stevom Simeunovićem uradio hit „Džabe care“ i tu mi se posrećilo odmah da sam toliko radila, toliko sam bila premorena. Više nisam zanala ni u kojoj sam državi, ni gde pevam, za koga pevam – rekla je ona.

Odluka Suzane Jovanović

ATA images

Odluka Suzane Jovanović koju je i Saša podržao

Suzana je priznala i kako je Saša reagovao kada mu je saopštila tu odluku i priznala da li je on uticao da se povuče sa scene.

Pročitajte Godinama uspešno odoleva kilogramima – Suzana Jovanović pokazala zavidnu liniju uprkos upornoj bolesti FOTO

– Onda je došla trudnoća, rodila sam Aleksandru i tada sam se povukla. To Saša nije tražio od mene, ja sam tako odlučila, a on je kao i ja njemu uvek bio moja podrška. Rekao je tada „Ljubavi, ako tako želiš, ti se povuci, posveti se deci, domu, a ja ću da radim“. Tada smo stvarali Grand i njemu je trebala podrška, ali kada znate da vam je kod kuće sve u redu, onda vam nije teško.

Odluka Suzane Jovanović

Ata images

Iako je godinama harala estradom i važila za jednu od najvoljenijih pevačica, Suzana ističe da je mir koji ima u porodici nešto što je najviše čini srećnom.

Pročitajte Suzana Jovanović progovorila o bivšem mužu i životu s njim – Varao me je čim sam se porodila

– Nije mi žao zbog pauza, ja sam porodičan tip i ne mogu da pobegnem od svoje prirode. Volim porodicu, supruga, decu i ne želim da mi iko taj moj mir i tu oazu pokvari. Ja biram sada gde idem, s kim ću da se družim, šta ću da kažem i hvala Bogu da sam došla u tu situaciju – zaključila je ona.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević