Kakav je Saša Popović svet portal svet
Svet

December 9, 2022 20:41

By

Suzana Jovanović nije srećna žena, Saša ju je spakovao u kuću, tvrdi Popovićev bivši saradnik

Suzana i Saša Popović žive u skladnom braku, ali Zahar tvrdi drugačije

Čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar važi za čoveka bez dlake na jeziku, pa tako često zna da oplete po ljudima sa estrade. Ovaj put na meti mu se našao Saša Popović, čovek sa kojim je sarađivao kada je Slatki greh počinjao svoju karijeru.

Pročitajte: Brena optužena za teško krivično delo – U sve umešan i Saša Popović 

zahar yt

Youtube printscreen

– Saša je zalutao u muziku, potpuno. Bio je talentovaniji za fudbal, ali bio je sklon intrigama pa se super snašao. Brzo je uvideo kako ovaj estradni svet funkcioniše. Tu retko kad možete da imate pravog prijatelja. Nema čoveka koji bolje zna da se okoristi ili mlatne pare od njega. Kod njih na jutjubu stoje grdne moje pesme, a nigde nema mog imena, ali za sve to vreme neko drugi ima veliku korist. Sad je oko toga velika tarapana i ja neću pustiti da to tako prođe. Sve ima svoj kraj, pa i to. Imam dovoljno godina, ali mi mozak radi kao sat, ničeg se ne plašim. Ako nisam pomogao, sigurno nikog nisam pokrao – tvrdi Zahar pa nastavlja.

Pročitajte: Brena je Prijovićku uvukla u porodicu i sad je drži pod kontrolom – Zahar otkrio sve detalje njihovog odnosa

– Dok smo sarađivali, sreli smo se na moru, i ja sam mu rekao da je Brena konačno našla pravog, da je sa Bobom. Kad je to čuo, predamnom je počeo da grebe svoje lice da je krv išla. Plašio se da će da izgubi jako bitan deo benda. To je kao kada avionu otpadnu krila. Mislio je da će Brena da ostavi bend. Ipak, ona je bila jako promućurna, znala je da mora da ima dobrog igrača u manifetlucima. Da se razumemo, ja nikog od njih ne mrzim. Ništa mi loše nisu uradili, samo su me naljutili i pokrali stotinu puta, ali nisam jedini. Od muzičara su pokvareniji samo narkomani i deo političara.

Pročitajte: Suzana je jedina žena s kojom bi Saša mogao da živi – koleginica otkrila zašto je to tako

Ivan VučićevićSuzana i Saša Popović žive u skladnom braku više od dve decenije, no Zahar misli da nije sve baš onako kako izgleda.

– Suzana mi deluje kao pristojna žena. Vrlo je skormna, jako mi se dopada kao čovek. Ima glasovni kvalitet, ali ima muža koji mi je simpatičan jer uspeva u plitkim nameštaljkama. Nikako mi ne idu jedno uz drugo. Ona mi liči na čestitu osobu koja je mogla da postane solidan pevač, ali on je nju spakovao u kuću. Ja mislim da ona nije mnogo srećna. Nije sve u tim parama. One imaju upotrebnu vrednost ako su u laganim dozama.

AUTOR: SVET

IZVOR: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES