Lepa Brena optužena
Svet

November 15, 2022 21:25

By

Brena optužena za teško krivično delo: U sve umešan i Saša Popović

Lepa Brena optužena za pokušaj ubistva

Lepa Brena, najveća zvezda bivše Jugoslavije, oduvek je važila za odmerenu osobu, koja vodi računa o tome i šta priča, a kamoli o tome šta radi.

Međutim, malo je poznato da je Lepa Brena optužena za teško krivično delo. Naime, pre nekoliko godina, kantautor pop-folk muzike, Dragan Antonijević Arlekino, optužio je pevačicu za pokušaj ubistva.

Pročitajte: Brak nije zatvor, shvatila sam to tek na kraj – Lepa Brena nikad iskrenije o svom najvećem hendikepu

Foto: Ata Images

– Pokojni Raka Đokić hteo je da radi sa mnom, ali nije mogao zbog Brene. Raka, njen menadžer, nije me sprečavao da pričam i pevam o Breni, ali ona me je sputavala da napravim karijeru. Zbog pesme koju sam napisao o njoj Brena me je gađala flašom u glavu. Tada sam je kritikovao u medijima, i to ju je mnogo nerviralo, pa me je napala. Gađala me je staklenim pivskim flašama. Sa deset flaša me je gađala – tvrdio je svojevremeno Arlekino.

Ja sam tada čuo da je ona na Košutnjaku i da snima ploču u studiju kod pokojnog Laze Ristovskog, pa sam otišao tamo. U bifeu sam naručio piće i čak sam nju častio jednim sokom, ali ona se odjednom naljutila i počela da me gađa flašama. Srećom pa je Saša Popović reagovao. Čovek je skočio, zgrabio je i držao, jer je video da će doći ili do ozbiljnog incidenta ili do prave tragedije.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna – Boba Živojinović zamenio Brenu mlađom, fotografije sa prve romantične večere

Foto: Ata Images

– Saša me je tada spasao jer da me je pogodila u glavu, ne bih ostao živ. Ja sam nju tada tužio za pokušaj ubistva. Ali Brena godinama nije dolazila na ročišta, pa sam na kraju povukao tužbu.

Arlekino je tvrdio da je do navodnog incidenta došlo zbog pesme koju joj posvetio.

– Ona je jedna opasna žena. Smetalo joj je što sam snimio pesmu Lepa naša Brena, koja je bila hit. U pesmi sam pričao o njenoj udaji za Bobu Živojinovića, nije moj problem što se njoj ne sviđa stvarnost. Saši i Raki nije smetalo što sam pevao o njoj. Brena je htela čist marketing, nije joj odgovaralo ništa u negativnom kontekstu, tvrdio je Arlekino – prepričavajući navodni incident zbog koja je Lepa Brena optužena.

Ata images

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES