zahar yt
Svet

October 8, 2021 11:00

By

Zahar opleo po kolegama: „Ana i Snežana imaju PREVISOKO mišljenje o sebi, Bosanac je NAMAZAN svim bojama”

Milutin Popović Zahar, zaslužan je za mnoge zvezde na estradi, a baš zato što zna posao nikada nije imao dlake na jeziku pa je svojevremeno baš opleo po kolegama.

Zahar opleo po kolegama!

Bosanac kafanski muzičar, to je tačno. Pa on je kasnije postao poznat kao aranžer, ali da se ne lažemo, nije kompozitor kao što sam ja. Bosanac je namazan svim bojama i odlično se snalazi u Zvezdama Granda – započeo je priču Zahar!

Ana Bekuta

Ana Bekuta i Snežana Đurišić imaju previsoko mišljenje o sebi, a verovatno su i zavidne na Brenin izgled. Znam ja dobro kakve su žene. Brena nikome ne deli savete, niti koga kritikuje. Neće im ona reći: ’Smršajte, debele ste!’ Nije ona takva. Gleda žena sebe i to joj je dovoljno. Moram da ti kažem da je Ana Bekuta najpristojnija. Govorim o onome kad ih vidim na sceni, na drugi način ih ne poznajem i ne upuštam se u to da li je i kome Bekuta rasturila brak. U Zvezdama Granda najviše volim da gledam Snežanu Đurišić jer je odlična, dostojanstvena i od svih tamo ona mi se najviše dopadarekao je tada Zahar za SVET.

Zahar koji je sa svim pomenutim kolegama u dobrim odnosima, ipak ponedkad ume da ih iskritikuje. Ipak, je on na estradi najduže.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN / RAJKO RISTIĆ