Prijin drugi koncert u Štark Areni
Svet

December 8, 2022 15:39

By

Brena je Prijovićku uvukla u porodicu i sad je drži pod kontrolom: Bivši prijatelj otkrio sve detalje njihovog odnosa

Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović razotkrio Brnin bivši prijatelj

Milutin Popović Zahar, jedan od naših najškolovanijih i najtalentovanijih muzičara, zaslužan je za karijere mnogih jugoslovenskih pevača. Jedna od njih je i Lepa Brena, koju je proslavio Popovićev hit “Čačak, Čačak”.

Međutim, iako su nekada bili saradnici i prijatelji, Brena i Zahar već dugo nisu u dobrim odnosima, što je slavni kompozitor i potvrdio.

Pročitajte: Ovo krije od svih – Brena okrenula leđa Prijovićki, za to je imala debeo razlog 

– Breni sam napravio milionske tiraže, sa mnogo
pesama i nekoliko albuma… Ja sam pisao te zezačke te pesme jer je ljudima bilo dosta kuknjave i zavijanja. Ona je na krilima te muzike za dva meseca postala mega zvezda. Napravio sam joj četiri ploče koje su bile mega slušane. Ipak, neka ekipa iz PGP RTS-a htela je da preuzme Brenu pošto je mnogo para donosila, pa ju je banda uzela od mene i gurnula kod Bate Kovača i Marine Tucaković, da joj oni
rade pesme. Brena me je za sitninu prodala. Spremao sam je za Evroviziju, napravio sam joj pesmu “Blondi sa balkana” sa kojom bi mogla čuda da napravi, ali njoj su uradili i dali “Sitnije cile sitnije”, sa kojom je bila poslednja na našem izboru – tvrdi Zahar pa nastavlja:

Pročitajte: Aleksandra Prijović odbrusila – Meni Lepa Brena nije svekrva

Rajko Ristić

– Onda je počela da se skida, jer joj je Saša rekao da je to dobro za posao. Tako se i slikala, pa je otkupljuvala sve tiraže jer bi se u momentu pokajala. Pokušala je posle sa mnom da se pomiri, ali neuspešno. Ja sam od pepeljuge napravio kraljicu, a tako mi se vratilo. Više puta su me
prodali, nije ona jedina – kaže kompozitor.

S obzirom na to da dobro poznaje Brenu, Zahar je otkrio i kako vidi odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović.

Pročitajte: Prijovićka šokirana kakav život Brena vodi, otkrila da ništa nije onako kako izgleda

Rajko Ristić

– Ja sam bio u žiriju dok se Aleksandra takmičila. Ja sam zbog Željka Mitrovića odlazio u takmičenje, zemljak mi je. Ona je bila jedno prosečno, obećavajuće mlado biće. Ali, naišla je na mudru, sujetnu ženu, koja bi sve koji mogu po pesmi da je zasene, uvukla u porodicu, u svoje okruženje, da joj budu na oku i da ih drži pod kontrolom. Verovatno je i ona kao i svi mislila da će se udajom u tu kuću dodatno uzdignuti. Aleksandra je pevačica koja se lepo zbrinula, ali tako da ni jednog momenta ne zasmeta Breni. Da se nije udala za njenog sina, Brena bi se okumila s njom. Voli da ima sve pod kontrolom, ali nije samo Brena takva – kaže Zahar, tvrdeći da odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović nije baš idealan.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ