Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović svet novine svet portal
ekskluzivno

February 4, 2023 21:15

By

Rešila je da progovori o svemu: Aleksandra Prijović otkrila šta joj Brena stalno radi, ovo je NEIZDRŽIVO

Odnos Aleksandre Prijović i Lepe Brene zasniva se na međusobnom poštovanju

Obe su veoma popularne, obe su fantastične pevačice, obe imaju zavidne karijere i obe su deo iste porodice. Odnos Aleksandre Prijović i Lepe Brene mediji često pokušavaju da naruše, međutim istina je potpuno drugačija. Dve pevačice od prvog dana poznanstva gaje međusobne simpatije i poštuju se baš onako kako i treba.

Pročitajte: Zašto si se toliko izoperisala – Prijovićka neprepoznatljiva, Brena začuđeno gledala u njene slike FOTO

Odnos ALeksandre Prijović i Lepe Brene

Rajko Ristić

Otkako se Aleksandra udala za sina Bobe Živojinovića, Filipa i postala deo porodice, Brena o njoj brine kao o svojoj deci. Legendarna pevačica neretko je pričala koliko joj je žao što nema ćerku, pa se prema mladoj zvezdi upravo i ponaša kao prema svojoj ćerki. To je i Prijovićeva nedavno otkrila gostujući kod Ognjena Amidžića u emisiji.

– Brena je ozbiljan car. Za svaku priliku, bilo da li je to rođendan, Nova godina, Božić ona mi pokloni čarape. Samo da mi noge ne nazebu, ona mnogo brine o mom zdravlju tako da uvek dobijem čarape. – otkrila je Aleksandra i time stavila tačku na sve spekulacije.

Pročitajte: Više ga ne krije – Sin Aleksandre Prijović pred kamerama govorio o majci VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEPA BRENA (@lepabrenadiva)

Odnos Aleksandre Prijović i Lepe Brene je pravi primer kako treba da se ponašaju civilizovane dame, a verujemo da će folk diva pružiti podršku Aleksandri tokom njenog prvog velikog solističkog koncerta u Areni krajem septembra ove godine. Ko zna, možda joj bude i gost…

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić