Ognjen Janković nakon smrti Bojane svet novine svet portal
Svet

June 12, 2024 15:45

By

Vidno mršav i bled: Bivši suprug Bojane Janković zaslepljen bolom, Milena Radulović nije uspela da uteši Ognjena FOTO

Ognjen Janković nakon smrti Bojane nije isti

Prošlo je skoro dva meseca od odlaska omiljenje voditeljke Bojane Janković, koja je iznenada preminula u 47. godini. Ognjen Janović nakon smrti Bojane više nije isti čovek, zapanjio je izgledom pri svom novom pojavljivanju…

Ognjen Janković nakon smrti Bojane drugi čovek 

Bojana Janković je, kako se navodilo, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu. Novinari su tada kontaktirali Bojaninog bivšeg supruga, muzičara Ognjena Jankovića, ali je on uspeo samo da izusti:

Ognjen Janković nakon smrti Bojane svet novine svet portal

Ata images

– I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvek ništa da kažem. Razumite me – izjavio je Ognjen za Kurir.

Bojana i Ognjen, član benda “Beogradski sinidikat”, razveli su se pre dve godine, posle 15 godina braka.

Ognjen Janković nakon smrti Bojane svet novine svet portal

Photo: M.A./ATAImages

Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno su vodili računa o njihove dve ćerke, Zoji i Iskri. Muzičar je tada napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristio je da bude sa svojim naslednicama.

Ognjen Janković nakon smrti Bojane razoren 

Ognjen Janković nakon smrti Bojane izgleda potpuno devastirano i očigledno je da njen odlazak teško podneo. To se moglo zaključiti i po njegovom izgledu, i po govoru koji je održao tokom poslednjeg ispraćaja.

Ognjen Janković nakon smrti Bojane svet novine svet portal

Photo: M.A./ATAImages

Kako piše Story, muzičara dva meseca nismo ni videli ni čuli u javnosti. A onda se pojavio na konferenciji za novinare da najavi predstojeći „Beer fest”.

Prisutnima nije promaklo da je vođa „Beogradskog sindikata” Ognjen Janković nakon smrti Bojane vidno oslabio. Ispijen izraz lica s vremena na vreme prikrivao je kačketom. Po njegovom izgledu, izrazu lica i pogledu čini se da Milena Radulović njega sadašnja devojka ipak nije uspela da uteši poznatog repera. Ostaje da vreme u potpunosti zaleči rane.

Pogledajte fotografije u galeriji:

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images