Operacija Saše Popovića
Svet

23 Januara, 2023 13:00

Saša Popovića u teškom stanju: Operacija zakazana po hitnom postupku

Operacija Saše Popovića nije bila bezazlena

Saša Popović nedavno je imao hitnu operaciju nakon koje se dobro oporavio, te je sada nastavio s poslom i snimanjima. Popović je potvrdio da je operisao žučnu kesu, a da su mu lekari savetovali hitnu intervenciju nakon pregleda, piše SCANDAL!.

Pročitajte: Ko bi rekao da će se ovako ponašati prema njemu: Saša Popović Suzaninog sina doživljava kao svog, a evo kako mu Danijel vraća

saša popović

RAjko-Ristic

Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu – kazao je Saša i dodao:

– Tako je, čim ja mogu da radim, sve je kako treba. Išao sam na te preglede prevetntivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali – kazao je Popović.

Pročitajte: Saša Popović kaže da je prihvatio Suzaninog sina, ali slika iz prošlosti je otkrila istinu (foto)

Suzana i Saša Popović

Ata images

Saša koji se penzionosao još 2019. godine i dalje radi u „Grandu“ kao kreativni direktor, a zapravo je glavni za „Zvezde Granda“. Iako može da uživa u blagodetima penzionerskog života, Popović kaže da je pokušao, ali da mu nije išlo.

– Kada sam otišao u penziju i kada smo prodali „Grand“, imao sam dosta slobodnog vremena. I sad prvi mesec bez posla, ja se mislim jao što je fino, drugi meseci isto, treći mesec ajde nekako, a već četvrti sam se hvatao za glavu – istakao je Saša.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: Rajko Ristić