Ljubav Saše Popovića i Suzane Jovanović svet portal
zapanjujuće

September 25, 2022 16:15

By

Ko bi rekao da će se ovako ponašati prema njemu: Saša Popović Suzaninog sina doživljava kao svog, a evo kako mu Danijel vraća

Saša Popović o Suzaninom sinu brine kao o svom detetu

Niko ushićeniji od njega nije bio kada se Danijel, sin Suzane Jovanović iz prvog braka u maju ženio dugogodišnjom devojkom, Tijanom. Saša Popović od prvog dana emotivne veze sa Suzanom, njenog sina doživljava kao svoje dete a i Danijel Popovića smatra jedinim ocem.

Saša je uvek isticao da ne pravi razliku između Danijela i Aleksandre, njegove i Suzanine ćerke.

Pročitajte: Zvezda Granda više neće biti – Saša Popović gasi Grand? Ovo su razlozi

Saša Popović o Suzaninom sinu

Foto: Instagram

‒ Suzana mi je najbolji prijatelj i desna ruka. O svemu se konsultujem sa njom. Sa nama živi i Danijel, njen sin iz prvog braka. On je kod nas od osme godine. Prvo je upisao srednju politehničku školu, ali kad smo videli da ga to ne zanima, ispisali smo ga i prebacili u muzičku, a zatim i u školu za tonsku režiju. Dobro barata kompjuterom, miksetama i tonom. Fantastično svira klavir i gitaru, i svaku pesmu „Zvezda Granda“ priprema ili on ili Žika Jakšić ‒ pričao je svojevremeno Saša Popović.

‒ Danijel je u početku bio malo zbunjen, ali ja sam se prema njemu postavio kao pravi otac. Zavoleo sam i ja njega, kao i on mene, i smatram ga svojim detetom. Volim ga zato što je dobar, kulturan i lepo vaspitan dečko, a najviše me je fascinirala njegova zahvalnost što sam ga tako prihvatio. Sa njim nikada nisam imao nikakav sukob. Imao sam sa Aleksandrom, ali on mi nikada nije davao povoda za to. Uvek uradi sve što mu tražim, a Aleksandru moram da molim da me nešto posluša. Ali, kad ona kaže: „Tata, donesi mi sok“, već posle prve njene opomene ustanem i donesem joj.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata images