Operacije Marine Visković portal svet
Svet

November 8, 2023 18:15

By

Šokantna transformacija Marine Visković: Nakon operacije liči na Seku Aleksić i Anastasiju Ražnatović (foto)

Operacije Marine Visković promenile pevačicu

Prelepa pevačica, Marina Visković je jedna od zgodnijih i lepših pevačica sa domaće javne scene, ali, kako je sama priznala, uradila je dosta estetskih intervencija da bi tako izgledala… Operacije Marine Visković, kako mnogi ističu bile su bespotrebne…

Operacije Marine Visković

Screenshot

Operacije Marine Visković promenile joj lični opis?

Marina je više puta otišla “pod nož”, pa je primetno da na početku karijere ne izgleda kao danas.

Pročitajte Zapalila Budvu – Marina Visković oduševila publiku, nastup na crnogorskom primorju će se dugo pamtiti (VIDEO)

Ipak, Viskovićeva oduvek je važila za jednu od najatraktivnijih pa su mnogi mišljenja da joj ove korekcije, do te mere nisu bile neophodne.

Budući da se danas korekcije rade vrlo često, prelepa Marina malo se zanela.

Pročitajte Ilda, Marina Visković i Marina Tadić: Stajlinzi koji su privukli najviše pažnje, glasajte za najbolje obučenu damu FOTO

Na društvenim mrežama prvo se potegla polemika da Marina jako liči na Anastasiju a sada da je nakon poslednje korekcije ista Seka Aleksić.

Operacije Marine Visković pevačica nikad nije krila

Podsetimo, Marina je o plastičnim operacijama uvek otvoreno pričala, pa je, kako je i sama izjavila, na sebi promenila sve što je želela.

– Na sebi sam operisala sve što sam htela. Ne vidim nikakav problem u tome da promenim nešto što mi se na licu ili telu ne dopada. Uostalom, takve promene dobro utiču na samopouzdanje. Najbitnije je imati meru i ne preterati sa operacijama. Zbog toga me uopšte ne vređa kada neko za mene kaže: ‘Pogledaj kako je sva izoperisana‘ – rekla je Marina ranije i dodala da njen posao zahteva da uvek dobro izgleda zbog čestih fotografisanja i snimanja.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram