Otac Filipa Živojinovića
Svet

October 7, 2023 13:00

By

Otkriveno zašto Boba Živojinović nije bio na koncertima snaje Aleksandre FOTO

Otac Filipa Živojinovića nije bio na Prijinim koncertima

Poslovni uspesi Aleksandre Pijović su na zavidnom nivou s obzirom da zakazuje koncerte širom zemlje, ali i u regionu. Međutim, iako na poslovnom planu sve teče savršeno, u privatnom životu prema rečima pojedinih izvora nije baš tako.

Otac Filipa Živojinovića

ATA images

Otac Filipa Živojinovića nije bio na snajinim koncertima

Svima je bilo čudno kada otac Filipa Živojinovića, Boba Živojinović, nije došao ni na jedan koncert svoje snaje Aleksandre koje je održala u Areni iako je u to vreme bio u Srbiji. Posebno je začudila činjenica što se nije pojavio druge noći koncerta kada je njegova supruga Lepa Brena bila specijalni gost.

Otac Filipa Živojinovića

ATA images

Pročitajte: INTERVJU Boba Živojinović – ŠTA ZAISTA MISLIM O SNAJKI Aleksandri! ISTINA O MOM I BRENINOM BRAKU I ODNOSU SA SAŠOM POPOVIĆEM!

Naime, Slobodan Živojinović je kako izvor tvrdi, ljut zbog glasina koje kruže u javnosti o njegovom sinu Filipu kojeg je dobio u braku sa Zoricom Nakić. Povredile su ga priče koje kruže o navodnoj aferi Aleksandre sa menadžerom Danijelom Blaškom Blažićem i zbog toga je odbio da prisustvuje koncertima.

Očigledno je da nekadašnjem proslavljenom teniseru nije svejedno što za njegovog  sina i snaju kruže ovakve priče u javnosti koje narušavaju skladnost i mir bračnog života.

Kada je letos Boba proslavio 60. rođendan u Crnoj Gori, svi su se porodično veselili na jahti pa su slavlje nastavili u jednom restoranu gde je Aleksandra pevala, a i ranije je otac Filipa Živojinovića bio rado viđen na nastupima snaje Aleksandre u kojima je uživao, ali su sada odnosi postali zategnuti zbog Filipovog i Blaškovog sukoba kako navodi jedan izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić, ATA images