Otac Jelene Tomašević
Svet

3 јуна, 2023 21:15

By

Volim te zauvek, moj anđeo čuvaru: Jelena Tomašević zavijena u crno, otišao je njen najbitniji muškarac

Otac Jelene Tomašević preminuo je pre nekoliko dana

Jelena Tomašević povukla se na neko vreme u medijsku ilegalu kako bi uživala sa porodicom dok priprema nove hitove. Međutim, svse što je lepo kratko traje pa tako i njen odmor i uživanje.

Pročitajte: Uspešno je prekrivala stomak dok je mogla – Jelena Tomašević trudna, Ivan grli stomak i puca od sreće FOTO

Otac Jelene Tomašević

ATA images

Pevačica je pre nekoliko dana doživela najveći gubitak koji čovek može osetiti. Naime, otac Jelene Tomašević, Dragan, preminuo je i za sobom ostavio suprugu, sina i ćerku i njihove porodice.

Pročitajte: Nije samo ljubav dovoljna – Rastali se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, pevačica sve priznala

Supruga Ivana Bosiljčića je napisala koliko joj je tata značio u životu u dirljivoj objavi na Instagramu, uz fotografiju oca iz mladosti i porodični portret.

– Dobri i lepi moj tata! Već nekoliko dana ne mogu da poverujem da je ovo realnost…da si otišao… Znam da si sa anđelima, jer takvi dobri ljudi kao što si ti zasluže to kroz ovozemaljski život svojom plemenitošću i čestitošću! Hvala ti što si uvek verovao u mene i hvala ti na ljubavi i podršci kroz ceo život. Lepši poklon nisam mogla da dobijem! A sad putuj u svetlost, pusti svoj divni glas da zvoni cela Vaseljena! Volim te zauvek moj anđele čuvaru – napisala je pevačica.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images