Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svet portal
Svet

March 18, 2023 21:15

By

Nije samo ljubav dovoljna… Rastali se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, pevačica sve priznala

Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića odoleva svim iskušenjima dugi niz godina. Iako su u jednom trenutku pomislili da je bolje da stave tačku na njihov odnos, ubrzo nakon raskida shvatili su da ne mogu jedno bez drugog te je usledilo pomirenje a nedugo nakon i venčanje.

Pročitajte: Jelena Tomašević trudna – Objavila snimak stomačića, Ivan sve saznao prekasno (foto)

Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

Ata images

Kao kruna njihove ljubavi pre jedanaest godina na svet je stigla ćerka Nina koja je glumačko- pevačkom paru centar sveta. Ivan i Jelena karijere kao ni ljubav nisu gradili na skandalima, trude se da žive život kao i svi drugi ljudi pa tako naslednicu uče pravim vrednostima ali joj dozvoljavaju i da ona iskaže karakter.

Pročitajte: Na njoj im svi zavide – Ovako izgleda kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića (foto)

Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

ATA images

– Nina voli ovaj moderni trend koji kruži među decom, ali uglavnom sluša stranu muziku. Ide na folkor, neguje i našu tradicionalnu muziku. Trudim se da je ipak usmerim da čuva prave vrednosti koliko je moguće, naravno ona je mala i tek će je interesovati razni muzički žanrovi. Treba da čuje sve pa da izabere šta će biti na njenoj listi omiljenih pesama – rekla je Jelena za “Blic”.

Pročitajte: Ja da ispadam jadnica, ne želim da mi se vrati – Rastali se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, kraj velike ljubavi

Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nedavno je pevačica dobila poklon od Nine povodom dana žena, a kako kaže ništa materijalno ne može da je usreći kao nešto što njena ćerka svojim rukama napravi:

U školi je organizovano obično da prave poklone za mame, dobila sam i čestitku i nešto pravljeno od njenih ručica, to je meni najslađe i najdraže – zaključila je.

Pročitajte: Ne kriju sreću – Jelena Tomašević potvrdila najlepše vesti, suprug Ivan i ćerka Nina presrećni

Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

Foto: Youtube Printscreen/ Blic

Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je toliko jaka da neretko bitne datume ne provedu zajedno zbog poslovnih angažmana, mada ubrzo to nadomeste:

– Obično za 8. mart neko od nas nastupa, pa smo jedno drugom podrška tog dana, ovoga puta smo oboje imali obaveze i nismo bili zajedno, ali nadomestimo to drugog dana, nebitan je datum, bitno je da postoji međusobno podržavanje i ljubav – rekla je Jelena.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ivan Vučićević