Komšije Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svet portal svet
Svet

October 7, 2022 12:36

By

Jelena Tomašević trudna: Objavila snimak stomačića, Ivan sve saznao prekasno (foto)

Trudna Jelena Tomašević bila je najlepša vest koje je obradovala njihovu porodicu

Malo ko zna da je pevačica Jelena Tomašević  glumčevo srce osvojila i pre nego što su se upoznali. Jelena i Ivan zvanično su u vezi od 2008. godine, ali zvezda mnogih domaćih serija i prestava ispričao je jednom prilikom da je svoju buduću suprugu primetio tri godine ranije. Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav. Njihova idilična veza traje već dugi niz godina a kao kruna njihovoj ljubavi stigla je i ćerkica Nina koja je njihov život pretvorila u bajku. Hajde da se prisetimo kako je sve izgledalo na početku…

Pročitajte: Ne kriju sreću – Jelena Tomašević potvrdila najlepše vesti, suprug Ivan i ćerka Nina presrećni

Jelena Tomašević

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Trudna Jelena Tomašević nije krila sreću što će se ostvariti u ulozi majke te je sledeće godine na svet stigla njihova ćerkica Nina, a ponosni roditelji ne kriju da bi voleli ponovo da se ostvare u ulozi roditelja. Supruga Ivana Bosiljčića donela je sreću celoj porodici a ponajviše Ivanu, koji je ovom vešću bio počastvovan pa se čak i u nekoliko navrata hvalio svojom divnom, trudnom suprugom. Glumac je među prvima saznao za ovu vest ali ono u čemu jeste zakasnio bila je reakcija jer je bio nem i slep od ljubavi.

– U jesen 2011. šetamo po Monmartru, ja nosim brkove, a Jela pod srcem nosi našu Ninu – glasila je ljubavna poruka trudnoj supuzi.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su par koji najviše volimo

Jelena je sada svoje fanove obradovala objavom na “Instagram” nalogu na kojem je u blagoslovenom stanju što je izazvalo brojne reakcije i svi sa oduševljenjem komentarišu da pevačica blista.

– Večeras se održava veliki koncert u čast legendarnog Tošeta Proeskog u njegovom gradu Kruševcu! Petnaest godina je od njegovog odlaska, ali su ljubav i poštovanje za ovog velikana zauvek tu! Zahvalna što sam bila tvoj savremenik. Na ovom snimku sam u 7. mesecu trudnoće! 2011. godina, emisija na RTS-u takođe u čast našeg Tošeta, sa mojim dragim Borom Dugićem – napisala je emotivnu poruku podsećajući se na prerano preminulog pevača.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images