Supruga Slobe Radanovića
Svet

15 Septembra, 2022 21:15

Trudna i ostavljena, Kija likuje: Sloba Radanović napustio suprugu Jelenu

Supruga Slobe Radanovića oduševila izdanjem na aerodromu 

Iako mediji unazad nekoliko nedelja bruje o navodnom drugom stanju Jelene Radanović, supruge pevača Slobe Radanovića, par još uvek nije potvrdio ali ni demantovao ove vesti. Ipak, pre nekoliko dana na Insatgram nalogu, prelepa Jeja pozirala je ispred fotoobjektiva a mnogi su primetili da je Slobina supruga ni manje ni više, nego u širokoj, udobnoj odeći. Fotografije su oduševile sve njene pratioce a mnogi su prokomentarisali i da se ispod duksa nazire trudnički stomačić.

Pročitajte: Stižu najlepše vesti iz doma Slobe Radanovića – Jelena jednom fotografijom sve otkrila

Ova objava je izazvala oduševljene na društvenim mrežama, pri čemu su Jeleni poručili da je „prelepa trudnica„.

Pročitajte: Sloba Radanović STIPSA – Neće da razbacuje pare kad Jelena ionako ima vremena

Podsetimo, Sloba nedavno nije žalio para kako bi počastio suprugu, te joj je kupio skupoceni poklon, ali se povodom vesti o navodnoj trudnoći još uvek nije oglasio. Ipak, jasno je da njih dvoje žive odvojen život, budući da je Sloba prečesto na nastupima, ali na njihovu ljubav i uzajamno poštovanje to nema nikakvog uticaja.

Pročitajte: Slobodan Radanović ušao u avion sa Kijom Kockar, pa poslao poruku koja je zapalila društvene mreže

Poklon iznenađenja

Ata images

Za razliku od Kije koja je provela određen period života sa Slobom i s kojim, kako se sećamo, mnoge stvari nisu funkcionisale, čini se da Jelena i Slova uspešno nalaze zajednički jezik i da je sve u najboljem redu. Zato ne čudi činjenica da se Jelena prečesto slika bez Slobe, koji ju je sigurno napustio usled nastupa i velikih angažmana…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images