Ceca Ražnatović izgubila bebu svet portal svet
Svet

June 1, 2023 20:45

By

Iz porodice Ražnatović stižu još tragičnije vesti: I ona je izgubila bebu FOTO

Priznanje Cece Ražnatović tek sada izašlo u javnost

Anastasija Ražnatović i poznati fudbaler, Nemanja Gudelj nažalost su izgubili bebu. Nemanja se oglasio na Instagramu te sa pratiocima podelio ove tužne vesti.

Pročitajte Zar ste toliko bezdušne – Nemanja i Tasa zavijeni u crno zbog gubitka bebe, objava Vanje i Olivere iznenadila FOTO

Priznanje Cece Ražnatović

Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je svojevremeno da je sa pokojnim suprugom, Željkom Ražnatovićem Arkanom, očekivala dete još pre njihovog venčanja, ali je nažalost, došlo do spontanog pobačaja.

– Izgubila sam bebu u trećem mesecu trudnoće – otkrila je Ceca Ražnatović posle 27 godina ćutanja. Pevačica je imala spontani pobačaj mesec i po dana pre nego što se udala za Željka Ražnatovića Arkana 19. februara 1995.

Pročitajte Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

Priznanje Cece Ražnatović

Instagram

Sve detalje ovog tragičnog događaja folk zvezda je prvi put ispričala u dokumentarno-igranom serijalu “Ceca šou” na Blic televiziji.

– Željko i ja smo čekali bebu pre nego što smo se venčali. Svadbu smo zakazali u februaru, a ja sam pre toga ostala u drugom stanju. U međuvremenu sam, nažalost, izgubila bebu – rekla je Ceca u emisiji.

Pročitajte Poznati se opraštaju od ubijene dece – Njihove reči su nikad tužnije

Priznanje Cece Ražnatović

Instagram

Uprkos velikom gubitku, pevačica i njen pokojni suprug odlučili su da nastave pripreme oko venčanja:

– Dogovorili smo se da ne pomeramo datum svadbe, pa smo sudbonosno “da” izgovorili kada smo i planirali – 19. februara 1995.

Ovo je prvi put da je pevačica ispričala da je pre Veljka i Anastasije čekala dete sa Arkanom.

Pročitajte Drastičan potez nakon gubitka bebe – Odluka slomila Nemanju, Anastasija ostavlja sve

Priznanje Cece Ražnatović

Ata images

Kako Informer saznaje, Željko nije želeo da iko sazna za to, pa je sve do smrti čuvao ovu tajnu. Poverio se samo kumu Borislavu Peleviću.

– Arkan je za gubitak deteta ispričao samo kumu. Rekao mu je: “Ceca je izgubila bebu. Nikom ni reč o tome!” Pošto mu je Pelević bio odan prijatelj, tajnu je odneo u grob – kaže izvor blizak porodici Ražnatović.

Posle svadbe, pevačica je ponovo ostala u drugom stanju pomoću vantelesne oplodnje. Godinu i po dana kasnije pevačica je na svet donela i ćerku Anastasiju. Porodičnu idilu prekinulo je ubistvo. Arkan je ubijen u hotelu “Interkontinental” 15. januara 2000. godine.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Instagram