jovana jeremić
Scandal

December 23, 2021 19:00

By

OTKRIVAMO! Ovako su hteli da ZAVADE Jovanu Jeremić i Anu Korać!

Od kada je Jovana Jeremić izjavila da je jedina starleta koju priznaje Soraja, a da su sve ostale njena jeftina kopija, forumi i društvene mreže bukvalno gore!

Hteli su da zavade Jovanu Jeremić i Anu Korać!

Naime, kada su to videli, odmah su se digli fanovi Ane Korać i počeli da joj preko komentara sugerišu da je to što Jovana kaže nedopustivo i da joj ni za živu glavu ne prećuti: Zar ćeš da dozvoliš da te Jovana ovako na finjaka blati?! Moraš da joj odbrusiš, ona je to rekla o Soraji da bi tebe provocirala, samo su neki od komentara upućeni Ani, međutim, Koraćeva se uopšte ne uzbuđuje i nema nameru da se prepucava ni sa kim, pogotovo ne javno!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ana za sada mudro ćuti, a Jovana je po svom običaju iznela svojr mišljenje i nije ga uvijala u mašnice – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

E sad, pošto su fanovi počeli da luduju po mrežama, mnogi ipak očekuju Jovanin i Anin javni okršaj. Sada nam ostaje samo da čekamo i vidimo da li će do njega doći… Ako dođe, biće baš gusto, mada su Ana i Soraja dobre prijateljice, pa verujem da se zajedno svemu ovome slatko smeju – objasnio je izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ