ispovest seke aleksić
Scandal

November 11, 2021 20:00

By

Otkrivamo zašto Indira i Seka NISU GOVORILE godinama! Evo kako je došlo do POMIRENJA!

Kako SCANDAL! saznaje, Seka Aleksić i Indira Radić bile su u konfliktu godinama, ali srećom, sada je to iza njih! Naime, do sukoba je došlo pre desetak godina kada je Seka imala hit Crno i zlatno, a Indira numeru Zmaj na istoimenom albumu koja je te godine takođe bila jako slušana! Njih dve su bile i tada dobre koleginice sve do jedne dodele nagrada kada se Indira naljutila!

Pomirile se Indira i Seka!

Seka je na toj dodeli dobila nagradu za pevačicu godine jer je imala hit Crno i zlatno, a Indira je dobila nagradu za album godine – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Seka se nije bunila, njoj je nagrada baš bila draga i obradovala je, međutim, Indira se i te kako naljutila jer je smatrala da njoj pripadaju oba priznanja. Sećam se da je tada digla frku, napala je organizatore, navodno ih je i ucenjivala, ali to nikada nije potvrđeno – kaže  izvor i nastavlja:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели INDIRA RADIC (@indiraradicofficial)

Seka nije htela ni da se upušta u svađu, niti da se meša. Gledala je svoja posla, a i Indira je vremenom shvatila da nema potrebe da ne priča sa koleginicom, pa je pozvala Seku na svoj koncert i od tada među njima više nema zle krvi. Inače, Indira se slabo kreće među koleginicama i izbegava estradu, ali gleda da sa svima bude u dobrim odnosima – zaključio je izvor Scandala!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ