Sin Tome Zdravkovića
Star

October 18, 2021 21:00

By

OTKRIVENA TAJNA! Ova PEVAČICA je u filmu ”Toma” dala glas Silvani! (VIDEO)

Film „Toma“ oborio je sve rekorde gledanosti. Legendu narodne muzike maestralno je odglumio Milan Marić dok je uloga Silvane pripala je glumici Tamari Dragičević.

Ova pevačica je u filmu dala glas Silvani!

Dok je Aco Pejović svojim glasom, kroz pesmu, oživeo lik Tome Zdravkovića, malo je poznato koja pevačica je dala glas Silvani. Naime, reč je o nekadašnjoj članici grupe „Beauty Queens“, Suzani Branković, koja je otkrila kako je došlo do saradnje na filmu.

 

View this post on Instagram

 

@mavikelebek__1_ је поделио/ла објаву

Iskreno, postoji puno anegdota vezanih za trenutak kada me je Željko Joksimović pozvao da otpevam Silvanine numere. Prvo, ja pevam pop muziku, pa je ljudima bilo nezamislivo da pevam te pesme. Druga devojka je trebalo da otpeva sve pesme, ali se, nažalost, razbolela. Rekao mi je danas za sutra da snimim samo te dve pesme, pa će devojka, kad ozdravi, da nastavi. To se dešavalo usred korone prošle godine, ja sam bila kod roditelja u Zaječaru, ali sam imala studijsku opremu kod sebe – rekla je Suzana u „Grand magazinu“  i dodala:

Snimila sam „Noćas mi srce pati“ i poslala mu uveče, a sutradan mi je javio da je bio šokiran jer nije mogao da pronađe razliku između originala i moje verzije. Niko nije mogao da veruje da je to moj glas, svi su bili iznenađeni. Što se kaže: „Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno“. A što se tiče pesme „Ponoć“, mislim da će ostati među evergrin hitovima – zaključila je pevačica.