Scandal

3 Aprila, 2021 17:00

Ovo je OPASAN RAT! Luni PRETE zbog Tare!

Kako SCANDAL! saznaje, Luna Đogani i Tara Simov nekad su u Zadruzi bile maltene najbolje prijateljice, međutim, više nije tako! Naime, sada mnogi fanovi i jedne i druge strane upoređuju Lunu i Taru, svađaju se i prepucavaju, a u sve je umešan i Ša! To sve nervira i Taru, i Lunu i tako se i zahuktao tihi rat među njima! A da sve bude još zamršenije, sukob između Lune i Tare datira još od prošle godine, i to zbog Gastoza, o čemu je i sama Tara javno govorila kod Amidžića u emisiji!

U sve zmešani Gastoz, Ša i Marko

Ne čujem se s Lunom. Bili smo Luna, Marko i ja OK dok smo bili zajedno u Zadruzi, pozdravili smo se i na finalu. Oni se posle nisu javljali, a nisam ni ja njima. Luna me je otpratila sa Instagrama kad sam se slikala sa Nenadom – rekla je Tara tom prilikom, a razumljivo je zašto je to Lunu izbacilo iz takta jer je ona tada bila uveliko s Markom, a zna se da je Gastoz Marku dugo bio trn u oku, pa se i tada iznervirao pitajući se zašto Lunu uopšte dotiče s kim se mala Tara slika.

Sa druge strane, Luna ne miriše Taru jer je Marko prošle sezone uhvaćen s njom u hotelu Zadruge, i tom prilikom joj je udelio komplimente rekavši: Dobra si ti mala, dobro plivaš ovde! Naravno, Luna je to videla kada su puštani video-klipovi i od tada Taru ne može da smisli!

Što se tiče Ša, sada se vode ratovi Luninih i Tarinih fanova na mrežama budući da ih sve situacija podseća na Luninu iz prve Zadruge kada je bila sa oženjenim u vezi, pa dolazi do sukoba i prepucavanja da li su iste ili pak nisu. U svakom slučaju, sva je prilika da se Luna i Tara nikada više neće zbližiti, a kako su fanovi i te kako naoštreni, izvesno je da će se rat još više zahuktati, piše SCANDAL!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL