Scandal

2 Aprila, 2021 11:00

Tajni PLAN Ivane i Ša! Ovo su se DOGOVORILI pre Zadruge!

Tokom emisije „Pitanje gledalaca” nastao je opšti haos između Nenada Aleksića Ša , Tare Simov, Nadice Zeljković i Miljane Kulić.

Ivana i Ša imali tajni plan!

Ovom prilikom Ša je otkrio da je sa suprugom Ivanom napravio dogovor pre ulaska u rijaliti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Ja sam radio šta sam radio u ovom rijalitiju. Biću iskren, dobio sam dozvolu od žene da budem prisan sa devojkama. Tako da eto, družio sam se, provodio. Između Tare i mene se desilo šta se desilo. Ženu nikad fizički nisam prevario – pravdao se Ša.

Žena je sve videla – dobacila je Miljana.

Pun mi je k**ac da me optužuju. Dogovor je bio da posle rijalitija popričamo, štagod da se desi. Tako da onog trenutka, ja ne kažem… Dogovor je bio da razgovaramo o svemu, o svemu smo pričali detaljno. Kao, ne daj Bože ako se nešto desi, ja da se odljubim, ona da se odljubi, da bombe padaju, da će sačekati da izađem iz rijalitija, da li nastavljamo dalje ili završavamo priču – nastavio je reper.

Velika ljubav za Ivanu i Fontanu – ubacila se ponovo Kulićeva.

Ja sam rekao i Tari, pazio sam na svaki korak, na sve… A ona se razvodi u trenutku dok sam u rijalitiju… Kada mi neko da do znanja da se razvodi, ja imam pravo da radim šta hoću i radiću šta hoću – istakao je Aleksić.

Na neke dodire nisi baš pazio, ispod jorgana – nadovezao se Milan.

Ša krivi Ivanu za razvod!

Fizički nisam prevario Ivanu. Imam pravo da budem ljut – besno je rekao Ša.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Ti si ljut na nju? Treba da ćutiš kao zaliven. Reci da voliš Taru i da si se zaljubio. Mogao si da čekaš kraj rijalitija, ako Ivana već nije. Ti se p**aš javno po njoj – ubacio se Lepi Mića u priču.

Šta treba, da čekam do kraja rijalitija i da je molim? Neću nikog da molim. Ćao i kraj! Što me nije čekala? Nego p**a po meni. Ja nju nisam varao. Ostavila me je, mogu da radim šta hoću. Ostavila me je preko Mine, ja sam p**ao krv za taj brak – urlao je Ša.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ