Star

7 Marta, 2021 13:00

ŠOK! Gastoza JURI POLICIJA zbog ilegalnih žurki!

Nenad Marinković Gastoz ima sve više fanova od kada emituje online emisiju „Kafanski ritual“! Međutim, hejteri su jedva dočekali da ga sabotiraju, pa su prijavili komunalcima da Nenad organizuje ilegalne žurke i da krši mere kriznog štaba!

Gastozza juri policija zbog ilegalnih žurki!

On je već nekoliko puta preko društvenih mreža najavljivao emisiju i saradnju sa jednom poznatom produkcijom iz Podgorice, ali niko mu nije verovao. Svi su mislili da se ta snimanja odvijaju u jednoj vili na Zvezdari, pa su svake večeri, kada krene uživo prenos, vijali po Zvezdarskoj šumi u potrazi za njegovim autom. Kako se priča, direktno su hteli da mu nameste hapšenje zbog organizovanja skupa u zatvorenom prostoru – otkriva  izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official)

Gastozu je bilo zanimljivo kada je saznao šta mu spremaju, jer se on nigde nije tagovao po društvenim mrežama, pa je zavarao trag. Sve što se tiče njegovih emisija dešava se u Podgorici u jednom studiju za koji niko nije znao. Srećom, izbegao je hapšenje, iako je čuo da mu je policija dolazila i na vrata stana gde živi, nekoliko puta. Sada zna s kim ima posla i svestan je da ima ljudi koji ne mogu da mu oproste uspeh u poslu – zaključio je naš izvor.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: GAJA