Star

9 Maja, 2021 19:00

PAKAO! Aleks OSTAJE na ULICI posle Zadruge!

Porodica Aleksandre Nikolić prolazi kroz pakao! Njena majka Slovenka požalila nam se da je bivši muž tera iz stana u kom živi sa ćerkom, a da sve bude gore, žena ima i zdravstvene probleme i ne može da hoda, pa moli Boga da joj ćerka što pre napusti rijaliti.

Janjuš će mi za sve platiti, zbog njega nam se sve ovo dešava!

Nisam uopšte dobro, od kada je moja ćerka tamo prokrvarila, pala sam u krevet. Inače, priče da sam dolazila na kapiju u Šimanovce i vikala preko ograde su budalaština, ja nisam dobro i ne mogu nigde da idem iz kuće. Ma ne mogu da dođem sebi, od stresa na noge ne mogu, ne hodam. Hipertenziju sam dobila, u hitnoj sam završila, šta više da vam pričam. Ja sam moju Aleksandru lečila punih deset godina, a sada gledam krv na njoj. Ne mogu, nije mi dobro – objašnjava Slovenka i nastavlja:

Zbog svega što se dešava sa Aleksandrom u rijalitiju moraćemo da napustimo ovaj stan u kome sam ja sada. To je zajednički stan mog muža i mene koji smo stekli u braku, ali nema nama više ovde života. On me non-stop zove i samo mi ponavlja da ne želi da nas vidi u tom stanu. Uskoro ću biti na ulici ako Aleks ne izađe da rešimo ovo pitanje. Moraćemo da izađemo, to je neminovno. Muka je to moja životna – objašnjava Slovenka ne prestajući da kuka:

Bolje mi je da ćutim i da zavežem usta, ako ja progovorim, nikome neće biti dobro. Mnogo znam o svima tamo, a tek o Janjušu sa čijim roditeljima sam komšija. Ma moliće svi oni mene da im oprostim ovo što su radili i što rade mom detetu!

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR