Aleksandra Mladenovic
Scandal

19 Februar, 2022 14:00

Pale teške reči! Promena izazvala buru na mrežama, Aleksandra ne liči na sebe!? (FOTO)

Pevačica Aleksandra Mladenović ponovo se našla na meti napada… Kako SCANDAL! saznaje, nju su fanovi i pratioci navodno napali i urnisali komentarima nakon što je okačila sliku u bazenu na kojoj joj je zadnjica u prvom planu!

Novi napad na Aleksandru Mladenović zbog operacija

– Naime, mnogi tvrde da je Aleksandra sada navodno ugradila i veštačku gu*u jer ne mogu da veruju da joj je tako čvrsta, obla i latino se**i! Aleksandra se ovim povodom nije oglašavala, ali su joj u komentarima jasno stavili do znanja da su ubeđeni u to da je išla da joj se ugrade silikoni u zadnjicu – objašnjava nam izvor i dodaje:

PROČITAJTE: Aleksandra Mladenović nema sreće u ljubavi! Pevačica priznala kako su je mnogi lagali!

Foto: Ivan Vučićević

I gu*u si ugradila, nisi uopšte prirodna, šta to radiš od sebe, dosta više sa operacijama, pa i sa licem si preterala! Nema šanse da ti zadnjica bude ovolika od treniranja. To je samo delić komentara, ali narod svašta piše, ne znaju da su treninzi ključ… Ona se ovim povodom nije oglašavala, tako da niko ne zna da li se bacila na stroge vežbe ili je ipak operacija u pitanju… Ne obazire se ona na to, niti je dotiče – završava naš izvor.

PROČITAJTE: SCANDAL! intervju! Aleksandra Mladenović: Umem da budem AGRESIVNA!

Foto: Ivan Vučićević

Podsetimo se, pevačica Aleksandra Mladenović izazvala je buru negativnih komentara i to pre dve godine, nakon gostovanja u popularnoj emisiji „Amidži Šou“. Mnogi su i tada rekli da Mladenovićeva ne liči na sebe te i da se na njenom licu vidi ogroman broj estetskih operacija. Zgodna folk zvezda tada je priznala šta je radila na sebi ali je spomenula i zdravstveni problem zbog kog je izgledala – naduto.

– Gledam da se ne opterećujem oko raznoraznih komentara. Jedino što sam radila su grudi i usta. Ništa više. Mnogo sam se loše slikala u toj emisiji i izgledalo je tako kako je i slikano iz najgoreg mogućeg ugla. Pritom, ja sam se ugojila sedam kilograma – ispričala je tada pevačica za „Star“.

– I ne samo to, imam mali hormonski disbalans, pa mi otiče lice, tako da su to što pišu i pričaju gluposti i ne dotiče me. Šta treba, da se zatvorim u kući i da me nema ni na mapi, čudni su ljudi, zaista – rekla je tad iskreno Aleksandra koja se posle dve godine ponovo našla na meti kritika zbog navodnih operacija.

Foto: Ivan Vučićević

PROČITAJTE: Iskreno priznanje Nade Topčagić: „Ceo život trpim nepravde, nas pevača se sete samo kada umremo!“

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: Ivan Vučićević / Ata Images