Stari stan Jelene Karleuše
Svet

November 28, 2023 09:00

By

Možeš ti to, ljubavi moja… Pretužno obraćanje Jelene Karleuše biću koje obožava (video)

Pas Jelene Karleuše Alfa oporavio se

Pas Jelene Karleuše doživeo je tešku sudibnu ali mu je diva kao prava lavica pritekla u pomoć pre oređenog perioda. Kao izuzetan borac za životinjska prava, Karleuša na svom Instagramu često podseća kako izgledanje maltetiranje nedužnih bića zarad krzna a i uz to je i vegan pa je sve mnogo gore.

Pas Jelene Karleuše

ATA images

Pas Jelene Karleuše – Teška sudbina Jeleninog vernog prijatelja

Naime, kako bi jednom psu pomogla, udomila je baš Alfu sa masakrirane obe prednje noge i repom, kako bi mu pružila srećan život i dopao dom.

Pročitajte Karleuša se obratila njoj za pomoć, njena reakcija prema Jeleni je ponižavajuća – Spasila sam vas od propasti

Brigu oko psa preuzela je Jelena u potpunosti, plaćala mu tretmane i lekove kako bi se oporavio i naučio da živi sa sovjim hendikepom. Pas Jelene Karleuše je uz njenu pomoć sada dobro a emotivna scena iz Jeleninog doma do i dokazuje.

Pas Jelene Karleuše

Instagram

Pas Jelene Karleuše ima svu potrebnu ljubav i negu

Pas Jelene Karleuše dobio je proteze na nogama a njihova zajednička upornost da Alfa u potpunosti ovlada sa tim i počne normalno da živi jača je od svega.

@nisi.u.pravu #jelenakarleusa #alpha #dog #cutie ♬ original sound – nisi.u.pravu

Na video klipu koji je Jelena objavila na Tik Tok-u vidi kako Alfa leži i dok ga Jelena bodri da ustane i konačno napravi prve korake sa ovim pomagalima

Pročitajte Jelena Karleuša emotivno i iskreno – Moje ćerke trpe pritisak, videle su i ono najružnije, znaju sve

– Ustani, Alfa. Možeš ti to, ljubavi moja. Znam da je teško, ali dođi kod mene. Znam da je teško, ali ti si borac, hajde – rekla je Jelena u pozadini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Pas Jelene Karleuše nažalost osakaćen je uza ceo život ali mu je ulaskom Jelene u njegov život Bog podario sreću i blagostanje. A znajući Jelenu kao Jelenu, dva se neće zaustaviti u nameri da Alfa bude zaista – ALFA, u pravom smislu te reči.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić