Pejino zdravstveno stanje
Svet

March 16, 2023 17:00

By

Od starog Peje ostala je samo senka: Ovako izgleda posle operacije srca FOTO

Peja operisao srce, evo kako se oseća

Zoran Pejić Peja operisao je srce na Odeljenju za transplataciju za srce. Njemu je ugrađen bajpas, posle nekoliko dana boravka u bolnici pušten je na kućno lečenje.

Pročitajte: Teško je bilo izdržati bez nje – Peja i Zlata ponovo zajedno, niko srećniji od naslednika FOTO

ATA images

On se sada pojavio u javnosti i otkrio sve detalje, pa su ga u jednom momentu preplavile emocije.

– Nisam osetio od bolova ništa. Obično se oseti zamaranje, bol u grudima, al’ kod mene ništa! Doktorka me je zamolila da odem na skener i tad sam saznao da imam krvne sudove čoveka od 80 godina. Operacija je bila 8. februara. Tamo sam u bolnici govorio svima da dođu kod mene u emisiju (smeh) – istakao je Peja.

ATA images

– Rezovi su na grudima, na obe noge… Moram da se vraćam nekoj normali, uskoro počinjem da radim opet. Strah je postojao pre operacije, nikad nisam imao tako nešto. Svako se boji tako nečeg. Kad doživiš infarkt ne znaš gde se nalaziš. Tebi se čini da ulaziš u salu zdrav. Ja sam ovo sve izgurao. Svi su bili uz mene, rodbina, prijatelji, drugari, tek sad sam shvatio koliko sam bogat čovek – dodao je voditelj.

Pejino zdravlje

ATA images

– Rekli su mi da moram što više da se krećem. Bio sam poslušan. Šta god da su mi rekli ja sam slušao doktore. Sutradan sam ustao iz kreveta, jedan dan sam ležao. Ovako sam radio… – rekao je Peja i pokazao pokrete, a onda se rasplakao.

– To je strašno, taj prvi put kad ustaneš posle svega. Nadam se dobrom sada – naveo je Peja u intervju- u.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: ATA images