sahranjen igor starović
Svet

18 Maja, 2022 19:15

Igor Starović dva puta izbegao smrt: Zbog jedne nesreće dobio milionsku odštetu

Pevač „Divljeg kestena“ se više puta borio za život

Igor Starović, frontmen grupe „Divlji kesten“ preminuo je juče u Beogradu, posle kraće bolesti.

Iako u poslednje vreme nije snimao pesme, niti bio mnogo javno eksponiran, Starović iza sebe ima brojne hitove koji se i dalje pevaju i pevaće se godinama. A, bez obzira na dugu i bogatu karijeru, za ime ovog muzičara nikada se nisu vezivali skandali, pa, čak ni onda kada je boravio u rijalitiju „Farma“.

igor starović

printscreen

Pevač „Divljeg kestena“ umalo stradao na bini

I upravo tokom boravka u pomenutom rijalitiju Igor je umalo izgubio život, o čemu je on svojevremeno i govorio.

– Pošto se razvedrilo, okopavao sam njivu. Posle sat vremena osetio sam vrtoglavicu. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da je od umora i neispavanosti. Pošto mi je bilo gore, krenuo sam ka bunaru i bilo mi je sve teže. Jedva sam hodao. Sećam se samo da sam nekako došao do zida i čvrsto se oslonio. U tom momentu mi je moj drug Edin Škorić prišao i pomogao mi. On me je bukvalno spasao. Udarao me je i izvlačio mi jezik, sav sam se izujedao. Sve se zakomplikovalo kad sam pomodreo u licu, tad sam počeo da se gušim i polako sam gubio svest. Uvek ću mu biti zahvalan, ipak je velika hrabrost spasavati čoveka koji leži i umire – rekao je pevač tada pevač „Divljeg kestena“.

Pročitajte: Otkriveno od čega je preminuo Igor Starović: Bilo mu je bolje, a onda je sve krenulo po zlu

igor starović

printscreen

Međutim, to nije sve, jer je Igor umalo stradao i nekoliko godina pre toga, tokom nastupa u Prokuplju.

Naime, dok je nastupla grupa „Divlji kesten“ ispod njih se srušila bina, a pevač je tom prilikom zadobio ozbiljne povrede, zbog kojih je tužio organizatore, koji su sudskom presudom trebali da mu isplate odštetu od oko milion dinara.

 

AUTOR: SVET

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN