sahranjen igor starović
Svet

21 Maja, 2022 17:00

Sahranjen Igor Starović: Porodica i prijatelji u suzama, ne mogu da prihvate da ga više nema (foto)

Sahranjen Igor Starović u Beogradu

Frontmen grupe „Divlji Kesten“, Igor Starović, danas je ispraćen na večni počinak. Na groblju Lešće oko 12 časova održano je opelo, a potom i sahrana. Reči podrške i saučešća primala su pevačeva neutešna braća Boris, Aleksandar i Andrej.

Pročitajte: Otkriveno od čega je preminuo Igor Starović: Bilo mu je bolje, a onda je sve krenulo po zlu

sahranjen igor starović

Ata Images

Sahrani su prisustvovali brojni prijatelji i kolege među kojima su bili Milan Đurđević iz benda Neverne bebe, kao i Igorova kuma Zorana Pavić. Tokom čitavog obreda ona nije mogla da sakrije suze i tugu. Nažalost, pevačeva bivša ljubav Dragana Katić, nije se pojavila iako su je svi očekivali. Igor Starović je na večni počinak ispraćen uz zvuke pesme „Kristina”

Pročitajte: Preminuo Igor Starović: Mnoge poznate dame je ostavio u suzama

sahranjen igor starović

Ata Images

Igor je preminuo u 58. godini nakon kratke borbe sa bolešću. Muzičaru je, naime, pukla aorta, te je bitka za njegov život trajala pet dana. U jednom trenutku on se osetio dobro, zapravo drastično bolje, ali je kasnije toga dana iznenada ipak preminuo na Drugoj hirurškoj klinici. Ostavio je neutešne brojne fanove, kolege, rodbinu i prijatelje, koji će ga pamtiti po šarmu, širokom osmehu i pitomoj prirodi.

FOTO: PRINTSCREEN