Svet

5 маја, 2022 17:00

Da li će se ovo dopasti Veljku: Rođendanske želje Seke Aleksić otkrila ova pevačica

Pevačica Slađa Alegro otkrila rođendanske želje Seke Aleksić

Seka Aleksić definitivno ne spada u tabor svakidašnjih žena koje za rođendan traže skupocen nakit i garderobu. Budući da sve to sama sebi može da priušti, njene želje ove godine za rođendan bile su nešto drugačije. Slađa Alegro, njena najbolja prijateljica govorila je o detaljima rođendanske proslave, te je otkrila kakve je želje imala za poklon i ranijih godina.

Pročitajte: Uspomena koju će pevačica zauvek nositi sa sobom: Marina Tucaković pred smrt uradila nešto veoma važno za Seku Aleksić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro)

– To je neizbežno, nekad se krijem da baš ne moram uvek da pevam, ali to je neizbežno. Ako se Adil uvek uhvati mikrofona kao njen prijatelj, onda je bezveze da ja ne ustanem. Ponese te atmosfera, njene žurke su stvarno uvek dobre, uvek je lepo i veselo – priča Slađa u Premijeri.

Prokomentarisala je i Sekinu rođendansku želju, da dobije kokošinjac i kokoške:

Pročitajte: Slađa Alegro PLAČE zbog Seke Aleksić!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Pre neki dan sam videla da je bio naslov tog tipa, ja na žurci nisam videla kokoške i kokošinjac. Možda je dobila sutradan, ona ima lude želje… Sećam se kad je korona bila, tražila je rasad za papriku i paradajz, pa smo to iz Obrenovca salali. Voli svoje dvorište i ne čudi me što je tražila koke – priča Slađa.

– Želim joj da joj se ostvari sve što je zamislila što se tiče albuma, da sve pesme budu slušane i dobro prođu. Nemoguće je da na jednom albumu ima deset hitova. Da spotovi budu zapaženi. Ako sa jednog albuma prođu dve – tri pesme, to je pun pogodak. Danas je sve postalo jako skupo. Garderoba, spotovi, sve je nenormalno sa cenom – priča Slađa.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf.rs

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen