Pobednica Zadruge Kija Kockar
Svet

September 23, 2022 15:45

By

Lavina tuge i bola: Kija Kockar u crnini objavila tužne vesti, rastanak od nje je pretežak (foto)

Pobednica Zadruge Kija Kockar objavila sliku u crnini ovo je razlog

Kristina Kija Kockar preživela je pravu dramu kada ju je njen bivši suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju Zadruga. Nakon što je saznala preko malih TV ekrana da se Sloba Radanović zaljubio u Anabelinu ćerku, odlučila je da uđe na imanje i raskrinka supruga i pritom iznese sav prljav veš pred očima publike koja je tada sa velikim žarom pratila događanja u Beloj kući. Nakon izlaska iz rijalitija, odnela je pobedu, a njih dvoje su se razveli i nastavili odvojeno svoje živote. Iako su krenuli svako svojom putanjom, trzavice među bivšim partnerima i dalje su postojale.

Pročitajte: Bez skrivanja – Kija Kockar pokazala novog dečka, da li vam liči na Slobu (foto)

Ispovest Kije Kockar

Rajko Ristić

Pobednica Zadruge Kija Kockar objavila sliku u crnini – Tuga za belom haljinom 

Novu objavu Kristine Kije Kockar mnogi su protumačili kao evociranje uspomena na venčanje sa Slobom budući da je u kratkom tekstu spomenula da je u 27. godini nosila belu haljinu. Kada su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović jedno drugome izgovorili sudbonosno “da”, to je bila prilika za koju je pobednica “Zadruge” nosila bajkovitu kreaciju dugu do same zemlje, sa tri cvetna ukrasa u kosi.

Pročitajte: Trudna i ostavljena, Kija likuje – Sloba Radanović napustio suprugu Jelenu

Foto: Instagram

Mladenci su posve izgledali srećno i zaljubljeno. Par je imao tortu okićenu jagodama, u kojima su kasnije uživali uz čašicu šampanjca. Svadba se dogodila 26. septembra 2016, a nisu dočekali ni da proslave prvu godišnjicu jer ju je Sloba 13. septembra 2017. prevario sa Lunom Đogani. Razveli su se 7. avgusta 2018. a današnja objava Kije Kockar upravo je sećanje na prošla vremena u koja je verovala da će potrajati zauvek. Evo kako je glasio njen status:

– Preživeti (27) godinu mnogi od nas jesu, mnogima tek te godine dolaze. Šta ste radili tad? Ja sam nosila belu haljinu, ali ovoga puta sam u crnom, jer mi lepo stoji – glasila je indirektna poruka Kije Kockar upućena Slobi, koja se, po svemu sudeći svog venčanja seća s gorčinom…

Pročitajte: Kija Kockar odlučila – Moj budući moraće da ima više novca od mene. Isprozivala i bivše

Foto: Instagram Screenshot

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Risitć