Svet

21 Septembra, 2020 21:00

POKREĆE NOVI BIZNIS! Aleksandra Prijović prodaje imanje u Hrvatskoj, otvara DESTILERIJU!

Aleksandra Prijović odlučila je vreme tokom korone, kada su nastupi zbog epidemiološke situacije svedeni na minimum, ili ih gotovo i nema da pokrene sopstveni biznis.

Proizvodiće najpopularnije vrste rakija!

Kako saznajemo, ona i suprug Filip su u ozbiljnim pregovorima oko otvaranja destilerije u kojoj će se proizvoditi domaća rakija. Pošto je u Belom Manastiru nasledila dosta šuma i livada, ona je odlučila to da proda, jer svakako ni ona a ni njena porodica se neće baviti poljoprivredom, pa da zemlja ne stoji bezveze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана

Takva ideja dugo postoji kod njih, ali zbog raznih obaveza nisu stizali ozbiljno da se pozabave njom. Sad pošto su se pojavili kupci za poljoprivredna dobra kod Belog Manastira, odlučili su da pametno iskoriste momenat i investiraju taj novac u još jedan biznis – započinje priču prijatelj porodice Živojinović i nastavlja:

View this post on Instagram

Pratim te…🥰🙏❤️👍☀️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Prijatelji već su ih obavestili da znaju za neka gazdinstva koja su na prodaju, a koja imaju po nekoliko hektara voćnjaka. Trenutno su u ponudi tri – dva su u Šumadiji i jedan u Vojvodini. Imaće i pomoć od Brene i Bobe koji se godinama bave proizvodnjom vina. Nije to baš isto, ali je ista delatnost, imaće korisne savete od njih što se tiče svega. Počevši od same proizvodnje, preko odabira ambalaže do same distribucije bilo da je u pitanju Srbija, region ili svet. Za proboj u Rusiji već imaju kombinaciju. Ono što im je najbitnije jeste da sve bude visokog kvaliteta i da se ne štedi na tome. O imenu brenda još nisu razmišljali ali nije isključeno da bude miks Aleksandrinog, Filipovog i imena njihovog sina. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic) дана

Mislili su na početku da krenu, kada dođe do toga sa šljivovicom, kajsijom i dunjom. Te tri vrste su svakako i najtraženije, pa kako se posao bude razvijao, postoji mogućnost da ubace i dodatne arome, poput sve popularnije medovače, rakije od maline i tako nekih voća koje su posebno zanimljiva ženskoj populaciji. Možda, ako sve bude išlo dobro, puste u pogon i posebnu liniju likera i konjaka. Zasigurno će, kada dođe do toga rakija prvo moći da se poroba u restoranu “Tri tačke” koji drže Aleksandra i Filip u Beogradu – završava priču naš izvor.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Aleksandra je u više navrata isticala da kada je biznis u pitanju, njeno osnovno zanimanje i posao je pevanje, dok je Filip zadužen za osmišljavanje i realizaciju poslova. Mada, kako stvari stoje, ova ideja se oboma svidela, i nema sumnje, da ako dođe do procesa proizvodnje da će biti bum na tržištu.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET