Greh Ane i Bastijana
Svet

February 24, 2023 19:30

By

Trudna Ana Ivanović otkrila divne vesti: Posle dva dečaka stižu… FOTO

Pol bebe Ane Ivanović svi željno iščekuju 

Bivša teniserka Ana Ivanović uživa u svakom trenutku drugog stanja, što otkriva i osmeh koji joj ne silazi sa lica. Iako već u poznoj trudnoći, lepa Beograđanka je vrlo aktivna i u stalnoj je vezi sa pratiocima na društvenim mrežama, koje često oduševljava svojim kulinarskim majstorijama.

Pročitajte: Svi se mole za srpsku teniserku – Ana Ivanović vodi istu bitku kao i prošle godine

Recept Ane Ivanović

Foto: Instagram

Nemački mediji, sa kojima se nedavno družila na promociji njene kozmetičke linije u Minhenu, konstatovali su da bi bilo lepo da posle dva dečaka dobije devojčicu.

Ana je diplomatski odgovorila da pol nije toliko važan, već da beba pre svega bude zdrava. U svakom slučaju, i ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger neizmerno se raduju pojačanju.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak trećeg deteta – Zavirite u prelepu planinsku kuću Ane i Bastijana FOTO

Recept Ane Ivanović

Foto: ATA images

No, ako je verovati starinskim pričama i procenama, ovog puta nekadašnja teniska zvezda ima lepe šanse da dobije ćerku. Tako bar izgleda, kažu iskusne gospođe koje detaljno analiziraju njeno lice i stomak, pa na osnovu toga ostavljaju komentare. Prognoze daju na osnovu narodnih verovanja i, mora se priznate, često umeju da pogode.

Na primer, ako je stomak u višem položaju, to znači da je u njemu devojčica. Ako je lice „punije“ nego što je bilo u prethodnoj trudnoći, to je takođe znak da bi trebalo da pripremite više roze garderobe.

Ana se samo zagonetno smeška, jasno je da uživa, da jedva čeka da ponovo postane mama i da želi da sve protekne u najboljem redu, a ubrzo ćemo saznati da li su „prognozerke“ bile u pravu, piše Hello!.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: Instagram