Predbračni ugovor Ane i Bastijana
Svet

January 20, 2023 20:45

By

Najveći neprijatelj Ane i Bastijana drži njihov novac, ovo su detalji

Predbračni ugovor Ane i Bastijana ispisan je na 64 strane

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger izgovorili su sudbonosno “da” u Veneciji 12. jula 2016. godine na građanskom venčanju, a potom 13. jula na crkvenom nakon čega upriličena je i prava svadbena žurka.

Pročitajte: Ana Ivanović u suzama šta joj je Bastijan priredio, on čak i progovorio na srpskom – Ženo moja

Roditelji Bastijana Švajnštajgera

Foto: Instagram

Nekoliko dana pre nego što su stali na ludi kamen i jedno drugom se zarekli na večnu ljubav, kako saznajemo, bilo je potrebno da potpišu predbračni ugovor.

Ovaj pravni sporazum sastavili su advokati Bastijana Švajnštajgera po nemačkim zakonima.

Pročitajte: Ana Ivanović ne oprašta – Nakon što je Novak oterao brata sa terena i ona je imala šta da kaže FOTO

Sinovi Ane Ivanović

Instagram

Kako saznajemo, Anin i Švajnijev predbračni ugovor ima čak 64 strane na kojima je upisan svaki član zakona po kojem je uređen njihov odnos sa sve citiranim tačkama kako kasnije ne bi bilo zabune. Interesantno je da će njih dvoje, pre svega, iako su u braku, imati odvojene bankovne račune.

– Njih dvoje ulaze u brak, ali to ne znači da će spajati račune. Advokati su Bastijana savetovali da svako od njih ima svoj račun – ispričao je izvor za “Blic puls”.

Pročitajte: Više se ne može sakriti – Prelepe novosti iz doma Ane i Bastijana, pojačanje stiže nenadano

Roditelji Bastijana Švajnštajgera

Foto: Instagram

Predbračni ugovor Ane i Bastijana sadrži i saldo njihovih primanja na dan venčanja i popisan je sav novac koji poseduju

Ana Ivanović je samo od tenisa do danas zaradila 15.456.042 dolara. Ove sezone ona je od igara na terenu inkasirala 462.064 zelenih novčanica. Ipak, Ana ima sjajne ugovore van terena. Ima doživotni ugovor sa nemačkom firmom „Adidas“ od kojeg godišnje dobija oko pet miliona dolara sa tendencijom rasta do 12 miliona u zavisnosti od njenih uspeha u magičnom pravougaoniku. Jedna od najlepših sportistkinja sveta ima unosne ugovore sa kompanijama „Seiko“, „Šiseido“, „Roleks“, „Joneks“ (čijim reketima igra), „Dubai djuti fri“…

Roditelji Bastijana Švajnštajgera

Foto: Instagram

Švajnštajger je prelaskom iz Bajerna u Mančester zaradio za tri sezone 48 miliona funti. Nemac je dosta ulagao i u nekretnine, uključujući i stan u Minhenu koji je kupio za Anu. Ana se nije preterano bavila kupovinom nekretnina. Osim stana u Beogradu i imanja u Krčedinu, gospođa Švajnštajger ima kuću na Majorki u kojoj provodi većinu vremena kada nije na Ostrvu sa Bastijanom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Insatgram