Scandal

8 октобра, 2021 10:22

Pomirili se Tara i Ša?! Simova UHVAĆENA u reperovim kolima! (FOTO)

Tara Simov šetala je ruku pod ruku sa javnosti nepoznatim dečkom, a kasnije je uhvaćena i sa bivšim partnerom Nenadom Aleksićem Ša.

Pomirili se Tara i Ša?!

Ekipa Paparaco lova usnimila je Taru i istetoviranog dečka dok su, držeći se za ruke, išli ka jednom prestoničkom restoranu. Nakon toga, njih dvoje su se uputili ka Novom Beogradu, gde su zajedno ušli u jednu zgradu.

 Dok se gradom provlači priča da Simova ima novog dečka, pojedini fanovi primetili su da je Tara snimljena letos sa dotičnim dečkom. To su zaključili na osnovu boje njene kose, koja je sada crna, a ne plava kao na snimku.

Međutim, to nije sve. bivša rijaliti učesnica je nedavno opet uhvaćena, ali ovoga puta sa Nenadom Aleksićem Ša. Naime, nakon snimanja jedne emisije Tara se našla sa reperom, koji ju je čekao.

Oni su se najpre Šaovim novim kolima odvezli do jednog restorana brze hrane, a kasnije i do pumpe. U jednom momentu su zamenili mesta u automobilu, te je Tara prešla na mesto vozača, dok je Aleksić zauzeo mesto suvozača.

Nakon što je ovaj snimak ugledao svetlost dana, mnogi su posumnjali da su se Tara i Ša pomirili, ali da to kriju od očiju javnosti. A da li je to baš tako – ostaje nam da saznamo.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ / YOUTUBE PRINTSCREEN