Scandal

October 2, 2020 22:00

By

Ponovo u PROBLEMU! Marko se RAZBOLEO! Luna u SUZAMA!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Marko Miljković već nekoliko dana ne može da ustane iz kreveta jer ima temperaturu preko 38. Svi simptomi ukazuju na to da je bolestan od koronavirusa, ali ipak nije sigurno još uvek da je to u pitanju.

Od kada se vratio sa mora iz Turske, Marko ne može da mrdne iz kreveta!

Naime, u trenutku kada smo završavali ovaj broj, Marko je čekao rezultate, međutim, lekari su utvrdili da je nemoguće da on ima koronu budući da već ima antitela i preležao je koronu. Luna je sve ovo jako teško podnela jer je Marko odjednom pao u krevet. Ona ga neguje i brine o njemu, ali sve vreme plače krišom. Da ga ne bi nasekirala i dodatno uznemirila, krije suze. Ne želi da se on i zbog nje nervira dok leži i bori se sa visokom temperaturom.

Inače, njih dvoje su bili na letovanju, a kada su se vratili iz Turske u Beograd, samo dan kasnije Marka je sve saseklo. Iz čista mira osetio je slabost. Bukvalno nije mogao da stoji na nogama, a visoka temperatura oborila ga je u krevet. Kada je otišao kod lekara, odmah su posumnjali da je korona, međutim, Marko je pre putovanja radio testove na antitela i utvrđeno je da ih ima, te lekarima nije bilo logično da ponovo oboli.

U trenutku kada smo mi završavali ovaj broj, Marko je još uvek čekao rezultate. Trenutno je pod jakim antibioticima i kljuka se vitaminima. Kako SCANDAL! još saznaje, Marku stanje u kom se nalazi jako teško pada budući da nema snage ni da radi, a ima mnogo planova i obaveza koje ne smeju da čekaju. Ni Luna, ni on nisu hteli da uznemiravaju svoje fanove na društvenim mrežama, pa se nisu ni oglašavali ovim povodom.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!