pop zvezda nataša bekvalac
Svet

18 Maja, 2022 16:00

Svi čekaju vest o novoj ljubavi, ali Bekvalčevoj je ovo mnogo važnije: Uputila reči koje odzvanjaju (FOTO)

Pop zvezda Nataša Bekvalac podelila je na Instagramu važnu poruku koju će samo retki razumeti…

I dok mnogi čekaju da novosadska Barbika obelodani vest o novoj ljubavi, Nataša Bekvalac fokusirana je na svoju porodicu, ćerke Hanu i Katju ali i na teme o kojima tako malo pričamo. Osim toga što je izuzetno posvećena karijeri i vaspitanju ćerki, Nataša uvek koristi priliku da svoj uticaj na društvenim mrežama iskoristi u korisne svrhe. Tako je njena nova poruka na „Instagramu“ mnoge zadivila i po ko zna koji put naterala na razmišljanje.

Pročitajte: Priče o novoj ljubavi prekinula dugo čuvana tajna: O ovome je Nataša Bekvalac ćutala godinama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Pop zvezda Nataša Bekvalac – Jedno veliko srce za…

Uvek budite fini prema svakom ljudskom biću jer nikad ne znate ko se s kakvim mukama nosi“ rečenica je, koja, složićete se, još uvek nije u potpunosti ušla u svest našeg društva. Izgleda da je Nataša shvatila veliki značaj dobrote kao i da, osim finansijskog i materijalnog davanja, svakom živom biću možemo ponuditi nešto mnogo dragocenije od slave i moći – razumevanje i lepu reč.

Pročitajte: Otkrivamo pravu istinu! Evo zašto se Nataša Bekvalac i Milica Pavlović ne PODNOSE!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Pop zvezda na svom „Instagram“ nalogu upravo se dotakla ove teme, pa je u opisu svoje slike bez šminke, iskreno poručila:

– Jedno veliko srce za sve koji sami prolaze kroz borbe za koje drugi ni ne znaju – glasila je Natašina rečenica koje je naterala mnoge na razmišljanje a kojom je ujedno pružila podršku svima koji su se u njenoj rečenici pronašli.

Bravo Nataša!

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram