Viki Miljković kupuje stan
Bravo Viki

June 29, 2022 13:00

By

Ostvarila svoju najveću želju: Čestitke pljušte sa svih strana, Viki plače od sreće (foto)

Popularna pevačica Viki Miljković u Tešnju dočekana kao kraljica

Na koncertu u Tešnju organizovanom u čast pobede u Zvezdama Granda Nermina Handžića, njegovu mentorku Viki Miljković i gotovo sve finaliste dočekalo je preko 20.000 ljudi.

Pročitajte: Bračni problemi – Viki Miljković se uplašila da će ostati bez muža zbog poznate voditeljke

Foto: Privatna Arhiva

– Na sedmom nebu sam, prelepo je. Svaka čast mom Tešanju, mislim da cu poleteti od sreće – izjavio je mladi pobednik sve vreme grleći svoju mentorku, koja je u njegovom rodnom gradu dočekana uz ovacije i aplauz koji je trajao nekoliko minuta.

Pročitajte: Dok estrada pliva u dugovima, Viki Miljković zarađuje MILIONE – Zavrteće vam se u glavi od pozmašne CIFRE

Foto: Privatna Arhiva

Pravi trans nastao je kada se se čuli takovi pesme “Crno i belo”, što je navelo sve finaliste da izađu na binu i odigraju, sada već, čuvenu koreografiju. Osim Nermina i njegove mentorke, mikrofona su se latile i njegove kolege iz finala, ali i proslogodišnji pobednik Mahir Mulalić, koji je došao do podrži mlađeg kolegu.

Foto: Privatna Arhiva

Koliko je ineteresovanje vladalo za ovaj koncert govori i podatak da je na ulasku u grad bila formirana kolona od nekoliko kilometara, što je stvaralo neverovatnu gužvu, pa su gosti, kako bi sve počelo na vreme, na stadion došli u pratnji policije.

Foto: Privatna Arhiva

Ovaj koncert u Tešnju dugo će se pamtiti ne samo po fantastičnoj atmosferi već i po tituli koji je mladi i talentovani Nermin doneo u ovaj grad.

Pročitajte: Viki Miljković iznenadila sve – Stroga sam kao šef. A evo koliko je darežljiva

Foto: Privatna Arhiva

AUTOR: SVET

FOTO: Privatna Arhiva