radu brat nenad molio
Scandal

3 Novembra, 2021 18:00

Porodica razočarana! Radu brat Nenad MOLIO da mu pomogne, ona ODBILA!

Kada je Radin polubrat po ocu Nenad Manojlović počeo da se bavi estradom i muzikom, Rada nije mogla mnogo da mu se posveti i eventualno mu pomogne oko karijere. Uvek je imala važnija posla i prosto nije znala gde će pre od svojih nastupa, gostovanja i snimanja i Nenad je to razumeo, nikada se nije ljutio niti joj je to zamerao. Uostalom, i sam vidi koliko vremena zahteva javni posao i koliko je teško uskladiti vreme.

Radu brat Nenad molio za pomoć!

Međutim, mnogi sada kažu da je Rada pogrešila što je odbila da snimi duet s bratom koji je on sada objavio sa Aleksandrom Mladenović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nenad Manojlovic (@nenad.manojlovic.official)

Nenad i Aleksandra imaju veliki hit, pesma se zove Ja tebi, ti meni, već su skupili skoro dva miliona pregleda, a na veseljima se uveliko svira i traži od muzičara – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Njih dvoje su prezadovoljni, baš im je dobro krenulo. Nenad posebno jer nije toliko poznat, a uspeo je da se izbori za svoje mesto. Možda je Rada pogrešila što je odbila tu saradnju, ali dobro… Ima vremena, biće valjda neka pesma koja je suđena njima dvoma – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ