Porodica Živojinović
Svet

April 14, 2023 11:30

By

Tako bežiš od ruke koja te hranila: Nova afera drma Živojinoviće, Prija i Filip otišli od Brene

Porodica Živojinović još uvek gradi novu kuću 

Porodica Živojinović opet je u centru skandala, ovog puta zbog navodne gradnje na gradskom zemljištu i bez potrebne dokumentacije…

Pročitajte: Kakav kraj godine, Aleksandra i Filip podelili najlepše vesti – Brena i Boba plaču od sreće FOTO

Porodica Živojinović

Rajko Ristić

Komšije se žale, tvrde da radovi traju mesecima, da je već i sprat kuće završen i da Živojinovići hoće da naprave poseban ulaz i tu novu kuću izdaju. Brena i Boba zbog toga danima nemaju mira, prozivke samo pljušte dok Aleksandra Prijović i Filip Živojinović gledaju svoja posla i sklanjaju se od bruke.

Pročitajte: Filip Živojinović je jasan – Za Prijovićku ovde nema mesta, ovo je njegov novi početak

Porodica Živojinović

Foto: Rajko Ristić

Prepuštaju Breni i Bobi da rešavaju svoje probleme, a oni žive svoj život i ne propuštaju nijedan važan gradski događaj.

– Prija i njen muž žive u svom domu, nemaju nikakve veze sa tom gradnjom, ne mešaju im se u poslovne i privatne odluke, ali opet, mnogi su se iznenadili kada su se pojavili u Areni na Rozginom koncertu, pogotovo jer se znalo da će tamo biti mnogo medija i da su pitanja na ovu goruću temu neizbežna, ali su ih vešto izbegli. A i bilo šta da kažu pre Brene ili Bobe, nije u redu, a oni će, ako misle da je to potrebno, izaći sa zvaničnim saopštenjem.

Pročitajte: Zar ovako velika zvezda izlazi na ulicu – Aleksandra Prijović u izdanju koje je sve zaprepastilo FOTO

Porodica Živojinović

Rajko Ristić

– Uostalom, ako Brena i Boba nisu reagovali, zašto bi se Prija i Filip krili od javnosti –  ispričao nam je dobroobavešteni izvor piše NOVI SVET.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Rajko Ristić