Prevara Željka Samardžića
Svet

October 5, 2022 15:45

By

Ljubile ga kao Boga a on im je život ispunio tugom: Najteži dani u porodici Željka Samardžića, supruga i ćerke neutešne

Prevara Željka Samardžića nije urušila bračnu sreću, evo šta se dogodilo

Kada se širom regiona pročulo da se dogodila preljuba Željka Samardžića tačnije da je muzičar suprugu Maju, sa kojom je ove godine obeležio četiri i po decenije bračnog života, navodno prevario, mnogi su pomislili da je u pitanju laž ili pak medijska igra.

Pročitajte: Željko Samardžić PATI zbog ćerke – Nudio joj svu POMOĆ, ali ona je ODBILA

Mesecima se pričalo i pisalo da je Samardžić veliki zavodnik, da mu u tom pogledu nema ravnog, te da uprkos ljubavi koju oseća prema majci svoje dece, voli da se udvara drugim, lepim i atraktivnim damama. Šarmu pojedinih žena nikako nije mogao da odoli, što je priznao u jednom svom izlaganju, ističući da su neki od novinskih natpisa a tiču se preljube bili istiniti.

Pročitajte: Ko je još lako prihvatio zeta – Detalji odnosa Željka Samardžića sa OVIM čovekom koji je oženio njegovu mezimicu su baš iznenađujući (FOTO)

– Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je nevera, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina – rekao je Samardžić, čime se svrstao u red javnih ličnosti koje su smogle snage da potvrde preljubu uprkos činjenici da to može da im ugrozi brak.

Kako bi spasao stvar nešto kasnije on je dodao:

– Luka, Aleksa i Nina znaju da je samo njihova baka dedina letnja draga – istakao je muzičar citirajući naslov svoje numere “Moja letnja draga”.

Pročitajte: Željko Samardžić za “HELLO!” otkriva detalje bračnog života koje javnost do sada nije znala

Iz 45 godina dugog braka sa Majom Željko ima tri ćerke i odnedavno četvoro unučića jer se Luki, Aleksi i Nini pridružila Anđelija, koju je na svet donela muzičareva naslednica Minja. Prevara Željka Samardžića samo je jedna od stavki koja je obeležila boemski život ovog sjajnog umetnika, ali svakako ne i najsvetlija tačka na koju pevač, kako i sami zaključujete, nije ponosan, pisao je nedavno portal “Story!”

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić