Prvo pojavljivanje Ognjena Amidžića nakon razvoda
Svet

22 Jula, 2022 10:10

Prvo javno pojavljivanje Amidžića nakon razvoda: Voditelj u društvu zgodne brinete nasmejan i raspoložen (foto)

Prvo pojavljivanje Ognjena Amidžića nakon razvoda 

Popularni voditelj prvi put se pojavio u javnosti nakon što je potvrđena vest o njegovom razvodu sa sada već bivšom suprugom Danijelom Dimitrovski. Amidžić je vidno raspoložen došao na rođendan koleginice Ane Radulović voditeljke televizije RED s kojom je napravio i par sjajnih fotki. On ovom prilikom nije želeo da komentariše svoj privatni život samim tim ni razvod, kao ni odnos sa bivšom suprugom, ali je istakao da je dobro i da skoro nikada ne plače.

Pročitajte: Razveli se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska – Ovo su razlozi koji su doveli do kraha ljubavi

Foto: ATA images

Prvo pojavljivanje Ognjena Amidžića nakon razvoda – Voditelj otkrio planove

Amidžić je rekao da je posvećen poslu, da priprema novu sezonu popularnog šoa, kao i da radi nekoliko muzičkih projekata, ali da će bez obzira na obaveze naći vremena kako bi sa sinom otišao nekoliko dana na odmor.

Voditelj Ognjen Amidžić pre dve nedelje je obavestio javnost da su on i njegova supruga Danijela Dimitrovska rešili da okončaju brak dug 10 godina. Par je o ovome obavestio javnost saopštenjem ističući da ne žele dalje da komentarišu njihov odnos. Lepa manekenka je rešila da ode na odmor dok se ne slegne prašina oko njihovog odnosa.

Pročitajte: Razveo se Ognjen Amidžić – Ljubav se naprosto ugasila

Foto: ATA images

Podsetimo, Ognjen je u saopštenju istakao da za razvod nije kriva treća osoba i da će o njihovom sinu brinuti oboje podjednako

– Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama – istakli su, pa nastavili:

– Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi – poručili su Amidžići u saopštenju za medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images